Οι απευθείας αθλητικές μεταδόσεις Basket και Volley της ΕΡΤ3 (22-25/3/2021)

Οι απευθείας αθλητικές μεταδόσεις Basket και Volley της ΕΡΤ3 (22-25/3/2021)

Basket League, Basket against Covid-19, Basket Champions League και Volley League απευθείας στην ΕΡΤ3

BASKET LEAGUE

Το δεύτερο παιχνίδι της φετινής Stoiximan Basket League που θα γίνει Δευτέρα (πρώτο το Λάρισα-Λαύριο στις 11 Ιανουαρίου 2021) φιλοξενείται σήμερα 22 Μαρτίου στις 15:00, στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου». Αντίπαλοι, το γηπεδούχο Περιστέρι και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (ρεκόρ 13-2 στο πρωτάθλημα) για την 18η αγωνιστική.

Περιγραφή: Δημήτρης Χατζηγεωργίου. Ρεπορτάζ: Γιάννης Νάτου.


BASKET AGAINST COVID-19

H σειρά των παιχνιδιών για φιλανθρωπικό σκοπό που διοργανώνει η ΚΑΕ Ολυμπιακός και είναι αφιερωμένη στην καταπολέμηση του Covid-19 συνεχίζεται σήμερα Δευτέρα 22 Μαρτίου στις 20:00, με τον αγώνα ανάμεσα στην πειραϊκή ομάδα και τον Άρη.

Περιγραφή: Βαγγέλης Ιωάννου. Ρεπορτάζ: Κατερίνα Αναστασοπούλου.


BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE

Η «περιπέτεια» της ΑΕΚ στο Basketball Champions League συνεχίζεται με δυο αναμετρήσεις μακριά από την Αθήνα, σε διάστημα μικρότερο των 48 ωρών! Παρά τα σοβαρά προβλήματα απουσιών, η φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης φιλοδοξεί να συνεχίσει με νίκες στα πλέι οφ του BCL (μετράει ήδη 2-0).

Τρίτη 23 Μαρτίου στις 21:30, απευθείας ο αγώνας Στρασμπούρ – ΑΕΚ. Μετά από δυο εντός έδρας νίκες στον όμιλο Κ, η ΑΕΚ αγωνίζεται επί γαλλικού εδάφους με μια ομάδα που γνώρισε μόνο ήττες στα τρία προηγούμενα παιχνίδια (η πιο πρόσφατη από την ΑΕΚ με σκορ 77-68, την περασμένη Τρίτη στην Αθήνα).

Περιγραφή: Βαγγέλης Ιωάννου.

Πέμπτη 25 Μαρτίου στις 18:00, Νίζνι Νόβγκοροντ – ΑΕΚ. Από το Στρασβούργο η αποστολή της ΑΕΚ θα πάει απευθείας στο Νόβγκοροντ για το εξ αναβολής παιχνίδι με την τοπική Νίζνι. Η ομάδα της Ρωσίας άρχισε τη φάση των play-off, όπως και η ΑΕΚ, με δύο νίκες αλλά μακριά από την έδρα της.

Περιγραφή: Δημήτρης Χατζηγεωργίου.


VOLLEY LEAGUE

Τετάρτη 24 Μαρτίου στις 20:00, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Η κανονική περίοδος της Volley League 2020-21 ολοκληρώνεται με ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Το εξ αναβολής παιχνίδι βρίσκει τους αντιπάλους σε διαφορά 9 βαθμών, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός έχει 36 με 12 νίκες-1 ήττα, ενώ ο κάτοχος του τίτλου Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 3η θέση με 27 (10- νίκες-3 ήττες).

Περιγραφή: Νίκος Λιώλης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε εδώ