Πρεμιέρα στα πλέι οφ της Super League με ντέρμπι «Δικεφάλων»

Πρεμιέρα στα πλέι οφ της Super League με ντέρμπι «Δικεφάλων»

Πρεμιέρα, σε λίγη ώρα, στα πλέι οφ της Super League με ντέρμπι «Δικεφάλων» το απόγευμα στην Τούμπα (19:30). Νωρίτερα ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (15:00) και ο Ολυμπιακός τον Άρη (17:15). Χθες ξεκίνησαν τα πλέι άουτ με τις αναμετρήσεις Απόλλων Σμύρνης-Λάρισα, Βόλος-ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος και Παναιτωλικός-Λαμία.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ θα αναμετρηθούν και στο κύπελλο, ενώ στον έτερο ημιτελικό η έκπληξη του θεσμού, ο ΠΑΣ Γιάννινα, θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Τα πρώτα ματς είναι προγραμματισμένα για τις 6 ή 7 ή 8 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς θα γίνουν στις 27 ή 28 ή 29 του ίδιου μήνα. Κλήρωση έγινε επίσης για τον τυπικά γηπεδούχο του τελικού της 22ας Μαΐου, που θα είναι ο νικητής του ζευγαριού ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός.

Για την ΑΕΚ τα ντέρμπι δεν είναι το… ισχυρότερο όπλο γενικότερα τα τελευταία χρόνια. Κόντρα στις ομάδες των Play Off η ΑΕΚ έχει μόλις δύο νίκες και αυτές μακριά από το Ολυμπιακό Στάδιο. Εναντίον του Αστέρα Τρίπολης και του Άρη. Για τον ΠΑΟΚ ο Ουρουγουανός τεχνικός θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, “ψάχνει” την καλύτερη εκκίνηση στα playoffs, απέναντι στη μοναδική ομάδα που δεν έχει νικήσει φέτος. Με ενδεχόμενη νίκη “πιάνει” τετράδα ενω η ομάδα της Τρίπολης όπως ξεκίνησε την πολύ πετυχημένη κανονική περίοδο, που τον έφερε στην εξάδα και στα πλέι οφ, έτσι ξεκινά και τα πλέι οφ ο Αστέρας Τρίπολης. Με εντός έδρας παιχνίδι του με τον Παναθηναϊκό.

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΑΡΗ ο Κώστας Μήτρογλου έβαλε τέλος σε ένα σερί επτά συνεχόμενων νικών των ερυθρόλευκων απέναντι στον Άρη στο Καραϊσκάκη.

 


Σχολιάστε εδώ