Στα… όριά του έχει φθάσει ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης

Στα… όριά του έχει φθάσει ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης

Στα… όριά του έχει φθάσει ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης μετά τους απανωτούς βανδαλισμούς σε κήπους και παιδικές χαρές της πόλης.

Κάθε βδομάδα, κάποιοι που αυτοαποκαλούνται αντιφασίστες κ.λπ. καταστρέφουν ό,τι καλό γίνεται.

Σπάνε παγκάκια, ξεριζώνουν λουλούδια, γράφουν συνθήματα στους τοίχους, καταστρέφουν τα παιχνίδια (κούνιες, τραμπάλες κ.λπ.) και γενικά δεν αφήνουν τίποτα όρθιο. «Δεν είναι δυνατόν, σε μια κοινωνία που δοκιμάζεται από την κρίση και την πανδημία, να της στερούμε το δικαίωμα να έχει κάποιους χώρους αναψυχής ή κάποιες παιδικές χαρές», δήλωσε ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης και προειδοποίησε ότι όλους αυτούς τους καταστροφείς θα τους παραδώσει στη Δικαιοσύνη: «Θα κινηθούμε νομικά εναντίον των δραστών σε όποιο χώρο, πολιτικό ή οπαδικό, κι αν ανήκουν.

Θα χρησιμοποιήσουμε κάθε νόμιμο εργαλείο για να εντο­πισθούν και να τιμωρηθούν οι δράστες. Με την περιουσία και τα χρήματα του πειραϊκού λαού δεν θα παίζει κανένας».

Ένα μεγάλο έργο στο Α’ Διαμέρισμα θα ανακοινώσει σύντομα ο Δήμαρχος Πειραιά. Πρόκειται για έναν πολυχώρο αναψυχής, αθλητισμού και περιπάτου, σε έκταση 8 στρεμμάτων, εντός της λιμενικής ζώνης, στο Παλατάκι, τον οποίο θα παραχωρήσει η διοίκηση του ΟΛΠ.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ