Άγριος καβγάς κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος φταίει περισσότερο για την αναταραχή… Ησυχάστε, παιδιά, όλοι μαζί τα έχετε κάνει μπάχαλο

Άγριος καβγάς κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος φταίει περισσότερο για την αναταραχή… Ησυχάστε, παιδιά, όλοι μαζί τα έχετε κάνει μπάχαλο

(Ο ένας φέρνει το μπαρούτι κι ο άλλος το σπίρτο. Κι ένας τρίτος κάνει αέρα να φουντώσει η φωτιά…)

Αυστηρό μήνυμα πρωθυπουργού: «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας διχάσει». Δόξα τω Θεώ, μια χαρά μπορούμε να τα καταφέρουμε… κι από μόνοι μας.

Σκληρή απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μητσοτάκης επενδύει στην ένταση». Εμείς κατεβαίνουμε σε πορείες για να μαζέψουμε μούσμουλα.

Ωραίο και το άλλο του ΚΚΕ: «Ο τραυματισμός του αστυνομικού δεν αθωώνει την κυβέρνηση». Αίσχος. Καμιά επιείκεια για τον Στ. Γονίδη.

Βαρυσήμαντη παρέμβαση από το ΜέΡΑ25: Ό­ποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει κοκοφοίνικες.

Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει… Χρυσοχοΐδης. Και όπου πίπτει Χρυσοχοΐδης, πίπτει «μαύρο» στις εκλογές. Κινέζικη παροιμία…

Από τους ΑΝΕΛ στον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα στο κόμμα Τράγκα η Ρ. Μακρή. Επόμενος σταθμός ποιος θα είναι; Το θέατρο «Διάνα» ή το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου;

Τι βίτσιο κι αυτό. Οι… ανυποψίαστοι πολίτες στα καλά καθούμενα πάνε και πέφτουν κατευθείαν πάνω στα γκλομπ των αστυνομικών!

Στο 8,2% η ύφεση το 2020, αλλά στην κυβέρνηση πανηγυρίζουν που δεν έφτασε 15%! Θα εκραγεί κάποια στιγμή το ηφαίστειο της Σαντορίνης…

…και στο Μαξίμου θα κάνουν πάρτι που η λάβα δεν έφτασε στη Ζάκυνθο. Το πολύ μέχρι την Πάτρα.

Τι μέλλον μπορεί να έχει μια χώρα που το 2021 πορεύεται με οδηγό τα… οράματα του εμφυλίου;

Και να σκεφτείς ότι έχουν απαγορευτεί όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Ο Βαρουφάκης κάλεσε τον Τσίπρα να… σώσουν από κοινού τη Δημοκρατία. Υποθέτω, όπως το 2015 την Οικονομία!

Για την επέτειο των 200 χρόνων η Γιάννα σχεδιάζει από κοινού εκδηλώσεις με το Μπαγκλαντές. Και δεν φοβάται μήπως θυμώσουν Νεπάλ, Γκάνα και Μπουτάν;

Πήγε και ο Τσίπρας μετά τον σεισμό στην Ελασσόνα και μου θύμισε κάτι συγγενείς που πάνε στην κηδεία του θείου με την ελπίδα να κληρονομήσουν κάτι.

Ισχυρίζεται ο Κοτζιάς ότι προεκλογικά η ΝΔ είχε κάνει μυστικές συμφωνίες με τον Ζάεφ. Εξ ου κι εκείνος έσπευσε να υπογράψει τη Συμφωνία των Πρεσπών, μην τυχόν του… φάνε την αποκλειστικότητα.

Συγγνώμη, αλλά Δημοκρατία που κινδυνεύει να καταρρεύσει από τον Χρυσοχοΐδη κι ελπίζει να τη σώσει ο Βαρουφάκης, μη… σώσει να σωθεί τέτοια Δημοκρατία!

Ν. Δένδιας: «Χαιρετίζουμε τις διερευνητικές με την Τουρκία»! Χαιρέτα μου τον πλάτανο…

Να τελειώνουμε με την καραντίνα, γιατί βλέπω τη Γιάννα να στήνει κοινές στρατιωτικές παρελάσεις με το Μαρόκο. Αθήνα – Ραμπάτ με… τανκς και κρουαζιερόπλοια.

Υφίσταται, λέει, στον ΣΥΡΙΖΑ Τμήμα Αναπηρικής Πολιτικής! Γενικής φύσεως είναι ή αποκλειστικά για… αυτοεξυπηρέτηση;

Τρένα εκτροχιάζονται, νταλίκες διπλώνουν στην Εθνική… Το σύμπαν μάς προειδοποιεί: Φύγετε από τη χώρα να σωθείτε!

Μετά τη σφοδρή κριτική του Βαρουφάκη σε βάρος του Μπάιντεν τρίζουν τα θεμέλια του Λευκού Οίκου. Από τα… γέλια!

Εργάτες ενωμένοι, ο ΠΑΟ δεν πεθαίνει. Άσχετο, αλλά… ωραίο.

Αντώναρος, Σπηλιωτόπουλος κ.ά. «ψαρεύουν» ψήφους στα δεξιά ως… α­ντιπρόσωποι του Καραμανλισμού. Σαν να λέμε, εκπρόσωπος του hip hop στην Ελλάδα ο… Αντύπας.

Πού τον είδε τον διχασμό ο Μητσοτάκης; Ιδού, στη Νέα Σμύρνη μαζεύτηκαν Συριζαίοι, μέλη του ΠΑΜΕ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, οπαδοί του Πανιωνίου, αντιεξουσιαστές. Μόνο το fan club του Ρουβά απουσίαζε.

Αποκλειστικό: Guest εμφάνιση στο «Your Face Sounds Familiar» θα κάνει προσεχώς ο Γ. Τράγκας. Θα υποδυθεί τον αρχηγό κόμματος!

Σε μια σπάνια εξομολόγηση, δε, θα αναλύσει το μυστικό της επιτυχίας του στη ζωή, στον έρωτα και στο λαϊκό τραγούδι.

Διαβεβαιώνουν οι επιστήμονες ότι για την υποχώρηση των νερών της θάλασσας στο Αιγαίο φταίει αποκλειστικά η… άμπωτη (Μητσοτάκη στο επώνυμο;)

Ζούμε στη χώρα όπου λαϊκές τραγουδίστριες εκφράζουν… βαρύνουσα άποψη για θέματα γεωστρατηγικής και τηλεπαρουσιαστές του συρμού κάνουν βαθυστόχαστες πολιτικές αναλύσεις.

Τι άλλο μένει δηλαδή να δούμε; Πολιτικούς να διαπρέπουν στο pole dancing, δημοσιογράφους να κάνουν εγχειρήσεις;

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ