Φ. Γεννηματά προς Μητσοτάκη: Μην καταστρέφετε τη χώρα

Φ. Γεννηματά προς Μητσοτάκη: Μην καταστρέφετε τη χώρα

Αυστηρό μήνυμα προς τον πρωθυπουργό απευθύνει η Φ. Γεννηματά, καλώντας τον να εγκαταλείψει την τακτική της πόλωσης και του διχασμού, και παράλληλα τον προειδοποιεί ότι «παίζει με τη φωτιά» και οι εξελίξεις μπορεί να είναι απρόβλεπτες. «Μην καταστρέφετε τη χώρα», τονίζει χαρακτηριστικά.

Σε δήλωσή της για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα στον απόηχο των δραματικών επεισοδίων, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ασκεί δριμεία κριτική προσωπικά στον πρωθυπουργό: «Αποτύχατε στο μέτωπο της πανδημίας, βυθίζετε τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις στην ανασφάλεια. Επιχειρείτε να καλύψετε την αδυναμία σας μέσα από την πόλωση και τον διχασμό. Επιλέγετε μια στημένη σύ­γκρουση με την αξιωματική α­ντιπολίτευση, με βιαιότητες και όξυνση και θύματα την κοινωνία και τη δημοκρατική ομαλότητα». Προειδοποιεί δε σε υψηλούς τόνους: «Αυτή η κατάσταση οδηγεί σε αδιέξοδο. Μη ρίχνετε άλλο λάδι στη φωτιά, θα θρηνήσουμε θύματα».

Η Φ. Γεννηματά ζητά από τον πρωθυπουργό να αναλάβει την πρωτοβουλία ούτως ώστε να διεξαχθεί στη Βουλή συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, όπου θα συζητηθεί η κατάσταση που επικρατεί αυτήν τη στιγμή στη χώρα.

Καταλήγοντας στη δήλωσή της υπογραμμίζει: «Να εκτονώσουμε την ένταση, να επαναφέρουμε τη συζήτηση στα προβλήματα. Μην καταστρέφετε τη χώρα. Αφουγκραστείτε την πραγματική αντίδραση των πολιτών».

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ