Παραμονή των γενεθλίων του Μητσοτάκη είχαμε σεισμό 6 Ρίχτερ… Δηλαδή, στην ονομαστική εορτή του τι να περιμένουμε; Μαζική επίθεση από εξωγήινους;

Παραμονή των γενεθλίων του Μητσοτάκη είχαμε σεισμό 6 Ρίχτερ… Δηλαδή, στην ονομαστική εορτή του τι να περιμένουμε; Μαζική επίθεση από εξωγήινους;

Φτάσαμε τους 1 εκατ. εμβολιασμούς και ο Μητσοτάκης έκανε… πανηγυρική δήλωση. Στα 2 εκατ. θα κάνει διάγγελμα και στα 3 εκατ. … beach party στο Σύ­νταγμα.

«Είμαστε στην αρχή του τέλους», σημείωσε. Του τέλους της πανδημίας ή του… τέλους γενικότερα;

Στην κυβέρνηση σκέφτονται σοβαρά να ανοίξουν ταυτόχρονα λιανεμπόριο και σχολεία. Κι αμέσως μετά… 5.000 – 6.000 ΜΕΘ.

Στο επόμενο lockdown ο κωδικός «6» θα είναι για τις μετακινήσεις σαλόνι – μπάνιο – κρεβατοκάμαρα. Με ενδιάμεση στάση στην κουζίνα για ανεφοδιασμό.

Αν κατάλαβα καλά, τη δεύτερη φορά που θα κυβερνήσει ο Τσίπρας θα κάνει όλα όσα είχε υποσχεθεί να κάνει την πρώτη φορά αλλά δεν τα έκανε.

Όποιος έχει καταλάβει ποια ακριβώς είναι η επίσημη θέση του ΚΙΝΑΛ για τον Κουφοντίνα, ας το πει και στο… ΚΙΝΑΛ, να μην αγχώνονται.

Στη Θεσσαλία είχαν την πανδημία, το lockdown (τους), πήγε κι ο εγκέλαδος. Τι άλλο μένει; Να τους επισκεφθεί κι ο Μητσοτάκης;

Το μεσημέρι σεισμός, το απόγευμα νέο lockdown. Μήπως μας λέει με τρόπο ο Κυριάκος ότι πρέπει, όσο είναι καιρός, να εγκαταλείψουμε τη χώρα;

«Η παράταξή μας αντιστάθηκε στο πελατειακό σύστημα», απεφάνθη ο Γιωργάκης. Διόρισε στο Δημόσιο μόνο τα δέντρα, τα οπωροκηπευτικά όχι.

Δηλαδή, οι Πασόκοι που όταν ήταν στο ΠΑΣΟΚ πανηγύριζαν για την εξάρθρωση της «17Ν», τώρα που είναι στον ΣΥΡΙΖΑ…

…συμπαραστέκονται στον… δίκαιο αγώνα του Κουφοντίνα;

Προς ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ κ.ά.: Συγγνώμη για την ενόχληση, αλλά όσο εσείς τσακώνεστε για Κουφοντίνα, Λιγνάδη κ.λπ. οι Τούρκοι κόβουν βόλτες στο Αιγαίο. Και πάλι συγγνώμη, ε;

Ξεκαθάρισαν από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι την Αριστερά τη χωρίζει άβυσσος από την τρομοκρατία. Ευτυχώς, διότι προς στιγμήν… είχαμε την εντύπωση ότι ήταν Κολιάτσου – Παγκράτι.

Άλλωστε, όπως… εξήγησε και ο «σύντροφος» Δρίτσας, δεν… χάθηκε κι ο κόσμος που η «17Ν» εκτέλεσε 23 ανθρώπους. Να ’ταν 43, να πεις.

Φώφη: «Ποτέ δεν φύγαμε από το ΠΑΣΟΚ για να χρειαστεί να επιστρέψουμε σε αυτό». Δυο πόρτες έχει η ζωή, άνοιξα μια και μπήκα (…στο γκαράζ).

Στην κυβέρνηση ψάχνουν να βρουν γιατί δεν αποδίδει το lockdown. Σκέψου σοκ που θα πάθουν αν μάθουν ότι δεν υφίσταται lockdown.

Από το 1640 είχε να δώσει μεγάλο σεισμό το ρήγμα του Τυρνάβου. Θυμάται κανείς αν τότε ήταν πρωθυπουργός κανένας πρόγονος του Μητσοτάκη;

Βαρουφάκης: «Δεν φτιάξαμε το ΜέΡΑ25 για να γίνουμε υπουργοί». Αν θέλαμε δόξα, υπάρχει και το «Survivor». Για χρήμα το «Battle of Couples».

Μετά την απόφαση του Τράγκα να ιδρύσει νέο κόμμα τι άλλο μένει να δούμε; Να επιστρέφει στις πίστες ο Στ. Κόκοτας;

Ξεκίνησε ήδη εντατικές προπονήσεις και χτυπάει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Γιώτης Τσαλουχίδης.

Ο Λοβέρδος αποφάσισε να διεκδικήσει την αρχηγία γιατί πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να εξελιχθεί σε… δύναμη εξουσίας! Πριν ή μετά την απελευθέρωση της Πόλης;

Τελεσίγραφο Κουτσούμπα: «Ο καπιταλισμός δεν γιατρεύεται, ανατρέπεται». Ο Σταλόνε σε νέες περιπέτειες.

Ξεκινάει η κατασκευή του πρώτου ξενοδοχείου στο διάστημα. Ευκαιρία να πεταχτεί για weekend, να δει τους συγγενείς του ο… Δρίτσας.

Ενώ είναι στα σκαριά η διχοτόμηση του νησιού, στην Κύπρο τσακώνονται για τη Eurovision.

Αντώναρος, Σπηλιωτόπουλος κ.λπ. φτιάχνουν νέο κόμμα και ψάχνουν για αρχηγό. Ο Στ. Γονίδης αρνήθηκε και ο Λιάγκας έχει… επιφυλάξεις.

Άλλοτε είχαμε σοβαρά διλήμματα: Αντρέας ή Μητσοτάκης; Βίσση ή Βανδή; Ίμπιζα ή Σεϋχέλλες;

Τώρα: Πολάκης ή Άδωνης; Κούγιας ή Καπουτζίδης; Λουτράκι ή Καμένα Βούρλα;

Ούτε αυτήν την εβδομάδα κατέρρευσε ο καπιταλισμός. Τελικά, μόνο λόγια είναι ο Βαρουφάκης. (Πολλή τηγανίτα, αλλά από σούσι τίποτα…)

Η Ραχήλ Μακρή πήγε στο κόμμα του Τράγκα για να απελευθερώσουν μαζί τους Έλληνες. Κι εγώ που νόμιζα πως ήταν για ν’ ανοίξουν hot σουβλατζίδικο.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ