Ο Ίνγκασον διαφώνησε με την ήττα απέναντι στον καλά διαβασμένο ΑΡΗ

Ο Ίνγκασον διαφώνησε με την ήττα απέναντι στον καλά διαβασμένο ΑΡΗ

Ο Ίνγκασον, με γκολ και κερδισμένο πέναλτι στα τελευταία λεπτά έδωσε τη δυνατότητα στους «ασπρόμαυρους» πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) και πλέον η ομάδα που θα πάρει την 2η θέση της κανονικής περιόδου θα γίνει γνωστή την τελευταία αγωνιστική (26η).

Συγκεκριμένα στο 92′ ο Μπουσέ αποκρούοντας την μπάλα βρήκε στο κεφάλι τον Ινγκασον και ο Πολωνός διαιτητής έδειξε την “εσχάτη των ποινών”. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βιεϊρίνια που με εύστοχο χτύπημα ισοφάρισε στο 94΄ σε 2-2, σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα και με απροσδόκητη εξέλιξη στο τέλος.

Ο Άρης μπήκε επιθετικά και στο 26΄ πήρε το προβάδι με τον Μπερτόγλιο και κοντινό πλασέ στην άδεια εστία. Στο 33′ ο Κρμέντσικ βρέθηκε σε θέση βολής, το σουτ του όμως έφυγε ψηλά άουτ. Ιδια τύχη είχε και μια κεφαλιά του Βαρέλα από φάουλ του Βιεϊρίνια στο 38′. Με αρνητικές αγωνιστικές εντυπώσεις από τον ΠΑΟΚ και σαφώς θετικές για τον αξιόμαχο και καλά διαβασμένο Αρη ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού, σε μια αντεπίθεση, που ξεκίνησε από παιδαριώδες λαθος στη μεσαία γραμμή, ο Αρης διπλασίασε τα τέρματά του στο 69′ με κοντινό σουτ του Μάνου, μετά από απόκρουση του Ζίβκοβιτς σε αρχικό σουτ του Μπρούνο Γκάμα.


Σχολιάστε εδώ