“Γλυκιά” ήττα για την ΑΕΚ

“Γλυκιά” ήττα για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 1-0 από τον Βόλο ΝΠΣ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2020-21, αλλά προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης για έκτη χρονιά στη σειρά. Στον πρώτο η ΑΕΚ είχε νικήσει με 4-2.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Τάσος Δουβίκας με πέναλτι στο 36′. Με δέκα παίκτες τελείωσε τον αγώνα η ΑΕΚ λόγω αποβολής του Νασίμ Χνιντ με δεύτερη κίτρινη στο 93′.

Η “Ένωση” απειλήθηκε με αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου, παρά το 4-2 επί του Βόλου στο πρώτο ματς του ΟΑΚΑ…

Μετά τον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΣ Γιάννινα, η Ένωση έγινε η τρίτη ομάδα που πέρασε στην τετράδα της διοργάνωσης «δια πυρός και σιδήρου».

Στον αγώνα από το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι παίχτες του Βόλου έδειχναν πιο αποφασισμένοι και σαφώς είχαν μεγαλύτερο κίνητρο από την αντίπαλό τους.

Η ομάδα του Χιμένεθ έδωσε χώρο στους γηπεδούχους, αλλά ο κακός υπολογισμός του Τσιντώτα είχε ως αποτέλεσμα να υποπέσει σε πέναλτι πάνω στον Σωτήρη Νίνη.

Ο Δουβίκας εκτέλεσε και άνοιξε το σκορ.

Μέχρι το φινάλε οι «κιτρινόμαυροι» δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και κατάφεραν να κρατήσουν το σκορ σε επίπεδο… πρόκρισης και να αποφύγει ένα «ηλεκτροσόκ» το οποίο θα την οδηγούσε σε βαθύ τέλμα.

Φωτό: AEKFC


Σχολιάστε εδώ