ΑΡΗΣ: Καλείται να κρατήσει τον Ολυμπιακό στο μηδεν – Ο Μαρτίνς πάει με… αλλαγές στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

ΑΡΗΣ: Καλείται να κρατήσει τον Ολυμπιακό στο μηδεν – Ο Μαρτίνς πάει με… αλλαγές στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο Άρης φιλοξενεί απόψε (20:00) τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με σκοπό να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 από τον πρώτο αγώνα στο Καραϊσκάκη και να είναι αυτός που θα πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Για να το πετύχει αυτό θα επιδιώξει να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα φέτος που θα αναγκάσει τους ερυθρόλευκους να μη σκοράρουν. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει σκοράρει και στα 27 παιχνίδια που έχει δώσει εντός των συνόρων, είτε πρόκειται για πρωτάθλημα είτε για Κύπελλο.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ του 2-1 από τον πρώτο αγώνα στο Καραϊσκάκη και είναι έτοιμοι για μια μεγάλη «μάχη», κάτι που γίνεται αντιληπτό εύκολα αν κάποιος αφουγκραστεί το κλίμα στην αντίπαλη ομάδα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, σύμφωνα με πληροφορίες του filathlos.gr, επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τον Σα και τον Βαλμπουενά για να τους ξεκουράσει, ενώ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Σεμέδο, Αβραάμ και Βρουσάι.

Κάτω από τα ερυθρόλευκα γκολπόστ θα είναι Τζολάκης, με Ανδρούτσο, Παπασταθόπουλο, Μπα και Χολέμπας να συνθέτουν την τετράδα της άμυνας. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Εμβιλά και Μπουχαλάκης, μπροστά τους οι Μπρούμα, Φορτούνης, Μασούρας και στην κορυφή της επίθεσης ο Χασάν.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σουρλής, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Φωτο: via twitter/ARIS__FC


Σχολιάστε εδώ