Χεζόνια: «Είμαι επιτέλους εδώ για τον Παναθηναϊκό»

Χεζόνια: «Είμαι επιτέλους εδώ για τον Παναθηναϊκό»

Εν μέσω… παράνοιας πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος σημείωσε ότι ανυπομονούσε να γίνει παίκτης των Πράσινων.

Μεταξύ άλλων δήλωσε πως:

«Ήθελα να έρθω ανέκαθεν εδώ σε αυτή την ομάδα και επιτέλους είμαι εδώ! Δεν μπορώ να περιμένω να ενσωματωθώ στην ομάδα και να αρχίσω να παίζω.

Ακόμα περισσότερο από αυτό. Είναι σαν μία οικογένεια για μένα. Όταν κέρδισα την 1η Euroleague σαν τζούνιορ, στους μεγάλους ο Παναθηναϊκός κατέκτησε την κούπα. Για μένα είναι από πάντα μόνο… Παναθηναϊκός. Είναι πραγματικά ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.

Αυτό είναι ότι έχουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μία θρησκεία εδώ και το αξίζουν, αξίζουν τα πάντα. Για μένα είναι οι καλύτεροι οπαδοί του κόσμου και με μεγάλη διαφορά στην Ευρώπη σίγουρα. Δείχνουν με κάθε ευκαιρία την αγάπη τους για την ομάδα και τους παίκτες και για αυτό είναι οι κορυφαίοι.

Είμαι τόσο ευγνώμων για την αγάπη και την εκτίμηση που δέχθηκα όσο ήμουν στο Ορλάντο, στη Νέα Υόρκη και το Πόρτλαντ. Είναι πραγματικά οι πιο πιστοί και οι μεγαλύτεροι μου φαν. Είμαι όπως είπα τόσο ευγνώμων και τους ευχαριστώ τόσο πολύ, δεν μπορώ να περιμένω να τους επιστρέψω αυτή την χαρά μέσα στο γήπεδο.»

Με πληροφορίες + φωτο απο το novasports.gr


Σχολιάστε εδώ