Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα: Τι μας ετοιμάζει τις 25, 26 και 27 Φεβρουαρίου;
Είναι γνωστή η αγάπη του Βαγγέλη Δρίσκα για την μαγειρική αλλά και το πάθος του να παρακολουθεί τις εξελίξεις, τα νέα και ό,τι καινούργιο συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο που έχει σχέση με τη γαστρονομία.
Το “Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα” είναι μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή. Πολυσυλλεκτική, με μαγειρικά θέματα που εναλλάσσονται μέσα στην εβδομάδα και κρατούν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή αμείωτο γιατί πάντα υπάρχει κάτι νέο να δει.
Οι στήλες εναλλάσσονται στη διάρκεια της εβδομάδας: «Ελληνική κουζίνα» δοσμένη με πιο σύγχρονη ματιά. «Έθνικ κουζίνες»: όλα τα υλικά χωράνε στο τραπέζι μας, αρκεί να γνωρίζουμε πώς να τα χρησιμοποιήσουμε. «Υγιεινά αλλά Νόστιμα», μαθαίνουμε τις διατροφικές αξίες των τροφίμων και πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε στο καθημερινό μας μαγείρεμα με το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα.
«Ζαχαροπλαστική για όλους»: με ωραία εύκολα γλυκά, εντυπωσιακές παρασκευές, το γλυκό του Σαββατοκύριακου και συνταγές χωρίς ζάχαρη. «Σπιτικές μαμαδίστικες συνταγές» με υλικά έκπληξη, λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. «Μasterclass σε 5’»: Μαθαίνουμε τα βασικά για μία τεχνική, ένα υλικό, μία συνταγή, μία κουζίνα.
Ο Βαγγέλης Δρίσκας δίνει τις καλύτερες και τις πιο απλές συνταγές: δοκιμασμένες, βατές με σίγουρο αποτέλεσμα. Μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και μοιράζεται γνώσεις που θα μας κάνουν να κατανοήσουμε και να αγαπήσουμε τη μαγειρική. Μαζί του το μαγείρεμα γίνεται αγχολυτική, ευχάριστη και κυρίως δημιουργική διαδικασία.
Σήμερα Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, στο «Κάθε Μέρα Σεφ» ο Βαγγέλης μαγειρεύει πρωτότυπα και τραγανά τυροπιτάκια με τυροκαυτερή. Στην ενότητα Masterclass σε 5′ μαθαίνουμε πώς να μαγειρεύουμε τρυφερές χοιρινές μπριζόλες με μπύρα και πορτοκάλι. Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για το τέλειο σαγανάκι με βοδινό λουκάνικο, πιπεριές και αυγά αλλά και για την πεντανόστιμη μελόπιτα Σίφνου, ένα γλυκό που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!
Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, στο «Κάθε Μέρα Σεφ» ο Βαγγέλης φτιάχνει τσίλι κον κάρνε και το σερβίρει με νάτσος και σάλτσα τσένταρ. Στην ενότητα “Υγιεινά αλλά νόστιμα” ετοιμάζει φιλετάκια κοτόπουλου με σάλτσα κρασιού και ελιές τα οποία συνοδεύει με πιλάφι με καστανό ρύζι και μανιτάρια. Μαθαίνουμε όλα τα μυστικά για μία ξεχωριστή ισπανική ομελέτα: Τορτίγια με πατάτες και τυριά, ενώ, τέλος, ο Βαγγέλης μαγειρεύει λαχταριστές χυλοπίτες με γαρίδες σαγανάκι!
Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, το «Κάθε Μέρα Σεφ» τα έχει όλα: Μυκονιάτικα κεφτεδάκια, αρωματικά και τραγανά. Για τη συνέχεια, ο Βαγγέλης ετοιμάζει εθιστικά νόστιμο κόκορα κρασάτο από την γαλλική κουζίνα. Ένα πικάντικο σπαγγέτι με ζαμπόν και μπέικον και το πιο εύκολο και βελούδινο λεμονάτο σουφλέ που φτιάχνεται με πολύ λίγα υλικά!
Η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο γευστική με απολαυστικές εκπλήξεις κάθε μέρα!
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - “Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα”, καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN