Άγριος καβγάς ΔΕΔΔΗΕ – δημάρχων για το ποιος ευθύνεται για τις διακοπές ρεύματος στην Αττική… Ησυχάστε, παιδιά! Όλοι μαζί τα… κάνατε μπάχαλο!

Άγριος καβγάς ΔΕΔΔΗΕ – δημάρχων για το ποιος ευθύνεται για τις διακοπές ρεύματος στην Αττική… Ησυχάστε, παιδιά! Όλοι μαζί τα… κάνατε μπάχαλο!

Έμεινε κόσμος χωρίς ρεύμα και νερό για μέρες και ο πρωθυπουργός δήλωσε απλώς… ενοχλημένος. Αν ήταν στον κατακλυσμό του Νώε, μπορεί, ενδεχομένως, ίσως, και… να θύμωνε!

Αν ήταν με ΣΥΡΙΖΑ, θα έφταιγαν τα δέντρα που ε­ντελώς… απροειδοποίητα έσπασαν και έπεσαν πάνω στα ηλεκτροφόρα καλώδια. Άσε που μπορεί να ήταν και «δάκτυλος» της ΝΔ.

Ήταν, λέει, η χειρότερη κακοκαιρία των τελευταίων 40 χρόνων. Ελπίζω μέχρι το τέλος της τετραετίας να μην έχουμε και τον χειρότερο σεισμό των τελευταίων 30 χρόνων.

Εν μέσω θεομηνίας, ο Κυριάκος κατέβηκε αμέριμνος για καφέ στο Κολωνάκι διότι –λέει– εκεί κοντά είναι το σπίτι του. Και στην Ικαρία ήταν, προφανώς, το… εξοχικό του.

Πάρνηθα, Ικαρία, Κολωνάκι… Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Για τον Μητσοτάκη από την 28η φορά και πέρα!

Είχαμε και έκρηξη του ηφαιστείου της Αίτνας. Θυμάται κανείς αν τώρα τελευταία πέρασε από εκεί ο… Μητσοτάκης;

Πανδημία, οικονομική κρίση, Ερντογάν, αποκαλύψεις για βιασμούς και κακοποιήσεις, θεομηνία… Καλώς εχόντων των πραγμάτων, τον άλλο μήνα θα έχουμε…

…βροχή μετεωριτών και μαζικές αφίξεις εξωγήινων. (Ευκαιρία να δει και ο Άδωνης τους συγγενείς του…)

Ενδεχόμενη έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης θα είναι ένα… χαρούμενο διάλειμμα στη βαρετή καθημερινότητα.

Αν είχαμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, θα βαρούσε ο Τσίπρας το νταούλι και η κακοκαιρία θα χόρευε (…φοξ-τροτ).

Κάθε Έλληνας θέλει στην αυλή του σπιτιού του ένα περιπολικό, ένα πυροσβεστικό, ένα ασθενοφόρο και εσχάτως… ένα εκχιονιστικό.

Τι θα πει αν στην κυβέρνηση τα ’χουν χαμένα ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται; Γιατί αποκλείουμε έναν ευτυχή συνδυασμό;

Η Τουρκία θέτει ανοιχτά θέμα κυριαρχίας της… Σάμου και κάποιοι εδώ ζητούν έντιμο διάλογο με τον Ερντογάν. Σε ποιον ανήκει η… Αίγινα;

Ως αντιπολίτευση o ΣΥΡΙΖΑ μάχεται για το δημόσιο συμφέρον στα μεγάλα έργα. Ως κυβέρνηση έκοψαν καμιά δεκαριά κομμάτια την Πατρών – Πύργου για να δώσουν τη δουλειά στον Καλογρίτσα.

Ώρα είναι να βγει – ξέρω γω– κανένας καθηγητής του ΕΛΙΑΜΕΠ και να προτείνει την εκ περιτροπής κυριαρχία στα νησιά του Αιγαίου. Δευτέρα – Τετάρτη να ανήκουν στην Τουρκία…

…Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή στην Ελλάδα και τα weekends στους αφγανούς τουρίστες να αράζουν τα γιοτ τους στη Μύκονο. Παρέα με σομαλούς influencers.

Διαβάζω σε αριστερά ΜΜΕ ότι ο Βαρουφάκης «ήρθε για να μείνει». Κάτι σαν την… Covid19 ένα πράγμα!

Αν στη θέση του Χρυσοχοΐδη ήταν ο Τόσκας, θα έλεγε να κάνουμε πως… κοιμόμαστε μέχρι να περάσει η κακοκαιρία.

Τέτοιος χαμός με το εκχιονιστικό στο Κολωνάκι ούτε όταν είχε σκάσει μύτη στην πλατεία ο Λ. Γαβαλάς με φουστανέλα.

Ακολούθησε… αυτοψία Μητσοτάκη. Να δει αν πάγωσε αρκετά το caramel macchiato στο «Da Capo».

Τι είδηση είναι, δηλαδή, το δίδυμο Τζήμερου – Φαήλου στην πολιτική όταν έχει προηγηθεί το ντουέτο Λε-Πα – Άντζελας στον «Διογένη»;

Σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ θα διδάξει ο Βαρουφάκης. Με τι θέμα; Πώς να οδηγήσετε μια χώρα στα πρόθυρα της… χρεοκοπίας;

«Είμαστε φορείς ενός μοντέρνου πατριωτισμού», τονίζει ο Τζήμερος. Και ο Λε-Πα στην εποχή του είχε φέρει επανάσταση στις νυχτερινές πίστες.

Αν ζούσε σήμερα ο Καβάφης, δεν θα ’γραφε το «σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη», αλλά το «αν βγεις στην Αθηνών – Λαμίας… …αν φτάσεις Καμένα Βούρλα, να μου γράψεις»!

Αν δεν είχε κλείσει προληπτικά η Αθηνών – Λαμίας, το μποτιλιάρισμα θα ξεκινούσε από το Σχηματάρι και θα τελείωνε στα Πετράλωνα.

Αυξάνονται τα κρούσματα… υποβοηθούμενης ευθανασίας: Πρώην στελέχη του Ποταμιού σχεδιάζουν να φτιάξουν νέο κόμμα. Μη σκαλίζεις τις στάχτες να ξανάβρεις φωτιά…

Ευτυχώς που λειτούργησε αποτελεσματικά ο κρατικός μηχανισμός και δεν είχαμε διακοπή κυκλοφορίας στο Παγκράτι. (Φιλολάου και Ευτυχίδου γωνία…)

Χειμώνας – κρύο, καιρός για δύο (…επιπλέον).

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ