Λυδία Σέρβου: Μου σακάτεψε την ψυχή στα 15 μου – Μου στέρησε το φλερτ…

Λυδία Σέρβου: Μου σακάτεψε την ψυχή στα 15 μου – Μου στέρησε το φλερτ…

«Πήρα το κινητό μου και έγραψα ό,τι έζησα. Δεν έχω καμία άλλη αξίωση παρά τη λύτρωση της ψυχής μου, την ελευθερία μου. Και συγχρόνως να προστατεύσω και άλλες ψυχές από παρόμοιες συμπεριφορές. Ούτε και μπορούσα να φανταστώ ότι θα έπαιρνε ποτέ τέτοια δημοσιότητα η δική μου καταγγελία.
Ο μόνος άνθρωπος στον οποίο μίλησα, το εξομολογήθηκα ουσιαστικά, ήταν οι ειδικοί ψυχικής υγείας στους οποίους υποχρεώθηκα να καταφύγω προς υποστήριξη που είχα τόσο πολύ ανάγκη.
Ήμουν ένα παιδί φοβισμένο και πληγωμένο, σε ηλικία και εποχές παντελώς διαφορετικές από τη σημερινή.
Το συμβάν αυτό καθόρισε τη ζωή μου σε όλα τα επίπεδα. Αυτός ο άνθρωπος μου στέρησε κατ’ αρχάς το φλερτ. Δεν θυμάμαι ποτέ να με φλέρταραν ή να φλέρταρα εγώ. Πάντα είχα, ιδιαίτερα στις σχέσεις μου με το άλλο φύλο, ενεργοποιημένες τις άμυνές μου. Και όσες σχέσεις έχω κάνει απλώς έτυχε να γίνουν.
Ο άνθρωπος που σακάτεψε την ψυχή μου πριν καν συ­μπληρώσω τα 15 χρόνια είναι ο μουσικοσυνθέτης Δήμος Μούτσης. Και το λέω γιατί πρέπει να διευκρινίσω ρητά ότι δεν είναι άλλοι εμπνευσμένοι και καταξιωμένοι συνθέτες, όπως ο Ξαρχάκος και ο Μαρκόπουλος, τα ονόματα των οποίων κακώς αναμείχθηκαν από κάποιους. Ονειρεύομαι έναν καλύτερο κόσμο! Μια δίκαιη κοινωνία! Μια κοινωνία που θα σέβεται την αξία του κάθε ανθρώπου και θα βοηθήσει τις επόμενες γενιές να θριαμβέψουν».

Υπογραφή: Λυδία Σέρβου

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ

 


Σχολιάστε εδώ