Φώφη Γεννηματά: Μονόδρομος η αυτόνομη πορεία του ΚΙΝΑΛ!

Φώφη Γεννηματά: Μονόδρομος η αυτόνομη πορεία του ΚΙΝΑΛ!

– Δεν θα γίνουμε τσόντα κανενός

Καταλαβαίνουν – δεν καταλαβαίνουν, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά ξεκαθάρισε προς κάθε κατεύθυνση, Δεξιά και Αριστερά, ότι τσό­ντα – συμπλήρωμα «σε κυβερνητικά σχήματα δεν πρόκειται να γίνουμε». Ο δίσκος της… επαιτείας που έχουν βγάλει στη γύρα δεν θα αποδώσει.

«Είναι μονόδρομος η αυτόνομη πο­ρεία του Κινήματος Αλλαγής. Ο προοδευτικός, περήφανος, γεμάτος αυτοπεποίθηση πολιτικός λόγος, η κοινοβουλευτική παρουσία, η προγραμματική στιβαρότητα, τα νέα στελέχη. Κανένας άλλος δρόμος δεν μπορεί να εγγυηθεί τη Νέα Αλλαγή και την επιστροφή μας σε ρόλο πρωταγωνιστή», τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά στην ομιλία της στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος.

Και κατέληξε αναφερόμενη στη διαδικασία εκλογής προέδρου και του τακτικού συνεδρίου, καταθέτοντας τη δέσμευσή της: «Εγγυώμαι προσωπικά ότι θα τη­ρηθεί κατά γράμμα το καταστατικό. Έχω δώσει δείγματα γραφής, με δημοκρατικές διαδικασίες που δεν αμφισβητούνται από κανέναν και αποτέλεσαν υπόδειγμα και για τα άλλα κόμματα».

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ