Να δοθούν στη δημοσιότητα οι προτάσεις της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων

Να δοθούν στη δημοσιότητα οι προτάσεις της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων

Όταν κάθε μέρα χάνονται ζωές, τα κρούσματα πολλαπλασιάζονται, η μια περιοχή της χώρας μετά την άλλη μπαίνει με τη… σειρά της σε lockdown – καραντίνα, ανοίγουν και κλείνουν μαγαζιά, όταν με τα εμβόλια έχει γίνει ένα μεγάλο αλαλούμ για το ποιο είναι… αξιόπιστο και τι παιχνίδια παίζονται πίσω από αυτά, δεν μπορεί να παραμένουν στο συρτάρι της κυβέρνησης οι προτάσεις της Επιτροπής των Επιστημόνων, των 26 καθηγητών της Ιατρικής, με σπουδαία και αψεγάδιαστη διαδρομή, μεταξύ των οποίων και πρόεδροι Ιατρικών Συλλόγων και νοσηλευτές.

Ελήφθησαν υπόψη οι προτάσεις της Επιτροπής, ή έστω κάποιες από αυτές, από τους αρμόδιους υπουργούς και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό στις τελικές αποφάσεις για τα μέτρα αντιμετώπισης του «εχθρού», που μέχρι στιγμής εμφανίζεται ανίκητος; Αναγκαίες οι επισημάνσεις αυτές γιατί από το βήμα της Βουλής πολλά από αυτά που ειπώθηκαν από μέλη της Επιτροπής τα άκουγε για πρώτη φορά ο έλληνας πολίτης, που ο άνθρωπός του εκείνη την ώρα έδινε τη μάχη για τη ζωή του.

Είναι η ώρα να έρθουν στο φως ΟΛΑ, από την αξιοποίηση των οποίων ίσως κάποιοι από τους συνανθρώπους μας να ήταν εδώ, μαζί με την οικογένειά τους. Με κύριο στόχο ΕΝΑΝ και μόνο: Να κερδίσουμε ζωές. Να κάνουμε τη βόλτα μας με το ποδήλατό μας στην Πάρνηθα, να τρώμε με την παρέα μας και χωρίς μάσκες, στη βεράντα του όμορφου σπιτικού στην Ικαρία, πάνω στη θάλασσα…

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ