Κύπελλο Ελλάδας: Πολύ κοντά στην πρόκριση ΑΕΚ και Ολυμπιακός, αγκαλιά ο ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Πολύ κοντά στην πρόκριση ΑΕΚ και Ολυμπιακός, αγκαλιά ο ΠΑΟΚ

Παρότι δεν έπεισε και πάλι συνολικά, χάρη σε έντεκα καταιγιστικά λεπτά η ΑΕΚ επικράτησε 4-2 επί του Βόλου και βρίσκεται με το ένα πόδι στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Από το 25’ ως το 36’, ωστόσο, ξέσπασε… μπόρα και αφού ισοφάρισε με τον Μάνταλο στο 25’, δύο γκολάρες του Τάνκοβιτς (29’, 32’) και ένα πέναλτι του Ολιβέιρα (36’) έφεραν τα πάνω-κάτω.

Ο Μήτογλου μείωσε στο 57’ για τον Βόλο, που απείλησε πολλές φορές για να μειώσει κι άλλο και να κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα τη ρεβάνς που θα γίνει στις αρχές Μαρτίου.

Ο ΑΡΗΣ διατηρεί ελπίδες

Χάρη σε δυο γκολ του Αχμέντ Χασάν, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 του Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και πήρε – μικρό – προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Το αυτογκόλ του Ουσεϊνού Μπα –ανάμεσα στα γκολ του Αιγύπτιου φορ – διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες των «κίτρινων» ενόψει της ρεβάνς σε δύο εβδομάδες στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αγκαλιά με την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Σοβαρότατο προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου έκανε ο ΠΑΟΚ μετά το 5-2 επί της Λαμίας στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Η ΛΑΜΙΑ στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ


Σχολιάστε εδώ