Παπασταθόπουλος, Μήτρογλου και Καγκάβα δυναμώνουν τη Super League και τις ομάδες

Παπασταθόπουλος, Μήτρογλου και Καγκάβα δυναμώνουν τη Super League και τις ομάδες

Πάντοτε οι καλοί ποδοσφαιριστές είναι ευπρόσδεκτοι σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα του πλανήτη, πόσω μάλλον στο δικό μας, που διψά για διακεκριμένες προσωπικότητες και θέαμα ολκής. Υπό την έννοια αυτή και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Κώστας Μήτρογλου και ο Σίντζι Καγκάβα αναμένεται να προσελκύσουν το βλέμμα μας, πρώτα στον τηλεοπτικό δέκτη και στη συνέχεια στις εξέδρες, όταν με το καλό ανοίξουν και πάλι.

Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζεται κανένας από τους τρεις και ιδίως τα δύο Ελληνόπουλα, που έπειτα από σημαντική, όσο και σεβαστή καριέρα στο εξωτερικό έκριναν πως έφτασε η στιγμή του ποδοσφαιρικού τους επαναπατρισμού. Αλλά και ο ιάπωνας σταρ στα ντουζένια του ήταν μεγάλη περσόνα, εκπροσωπώντας αν μη τι άλλο άξια την πατρίδα του στα γήπεδα της Ευρώπης.

Μπράβο και στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟΚ και στον Άρη για τις προσθήκες αυτές, μεταγραφές που ενισχύουν την εικόνα τους, απορρίπτοντας συνάμα συν τω χρόνω την… ταξιδιωτική οδηγία που ήθελε ελάχιστους γνωστούς άσους να επιλέγουν την Ελλάδα για επαγγελματικό προορισμό τους.

Ο μεν Σωκράτης με μια ντουζίνα χρόνια στο εξωτερικό και τρανά παράσημα από τις θητείες σε Μίλαν, Ντόρτμουντ και Άρσεναλ, ο δε Μήτρογλου με δυνατές παρουσίες σε Μπενφίκα, Μαρσέιγ και Γαλατασαράι σίγουρα θα βοηθήσουν τις νέες τους ομάδες. Αλλά και ο Καγκάβα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ντόρτμουντ αποτελεί μονάδα που σίγουρα μπορεί να στυλώσει τον Πάμπλο Γκαρσία στο έργο του.

Μακάρι να μας τιμήσουν με την εμπιστοσύνη τους και άλλοι άσοι αυτού ή και υψηλότερου ακόμη βεληνεκούς. Θα είναι γερό στήριγμα για τις ομάδες τους και αυθεντική απόλαυση για όλους εμάς.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ