Η Λαμία είπε στοπ στον Παναθηναϊκό – Ο Αστέρας “ανέτρεψε” τον Άρη – Ισοπαλία στο Αλκαζάρ

Η Λαμία είπε στοπ στον Παναθηναϊκό – Ο Αστέρας “ανέτρεψε” τον Άρη – Ισοπαλία στο Αλκαζάρ

Η Λαμία έκανε την έκπληξη στη Λεωφόρο και είπε στοπ στο νικηφόρο σερί του Παναθηναϊκού (5 συνεχόμενες νίκες), αποσπώντας ισοπαλία 0-0 στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής.

Ο Παναθηναϊκός σπατάλησε ένα ημίχρονο αλλά και πολλές πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο 45λεπτοχ που δεν είχαν την αποτελεσματικότητα των προηγούμενων αγώνων κι έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν στην 3η θέση πιάνοντας την ΑΕΚ.


Με δύο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών, ο Αστέρας Τρίπολης έκανε την ανατροπή επικρατώντας 2-1 του Άρη στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Προηγήθηκαν με τον Δημήτρη Μάνο (24’) οι «κίτρινοι» – για τους οποίους έκανε ντεμπούτο ο Κώστας Μήτρογλου – για να απαντήσουν οι Φρανσέσκ Ρετζίς Κρέσπι (66’) και Άντριαν Ριέρα (70’) για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς.


Ισόπαλο δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε το θεσσαλικό ντέρμπι στο Στάδιο Αλκαζάρ ανάμεσα σε ΑΕΛ και Βόλο, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League. Από ένα ημίχρονο είχαν οι δυο ομάδες, με τους «βυσσινί» να παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και τους Βολιώτες να χάνουν έδαφος στη μάχη για την είσοδο στην εξάδα.

Με πληροφορίες και από το ΑΠΕ-ΜΠΕ


Σχολιάστε εδώ