Παίρνουν γραμμή…

Παίρνουν γραμμή…

Επιτέλους και από το βήμα της Βουλής ακούστηκε αυτό που πολλές φορές έχουμε επισημάνει, ότι τα ελληνικά κανάλια μετατρέπονται σε φερέφωνα της τουρκικής προπαγανδιστικής μηχανής από το άγχος να μεταδώσουν πρώτα την όποια δήλωση κάνει και το πιο δευτεροκλασάτο ακόμη στέλεχος της κυβέρνησης Ερντογάν.

Και ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο θέμα αυτό και ο Κυριάκος Βελόπουλος, κατονομάζοντας μάλιστα συγκεκριμένο δημοσιογράφο και τηλεοπτικό σταθμό, που σπεύδουν όλη μέρα να μεταδίδουν ειδήσεις από την Τουρκία, ακόμη και εκείνες που δεν έχουν καμιά απολύτως σημασία για την ελληνική κοινή γνώμη.

Είναι λάθος και προφανώς δεν ευθύνονται οι ανταποκριτές στην Τουρκία, αλλά οι διευθυντές των ΜΜΕ στην Ελλάδα, που κάνουν αυτήν την άθλια προπαγάνδα, που δεν είναι τίποτε άλλο παρά η προβολή της «ήπιας ισχύος» της Τουρκίας στη χώρα μας. Λίγη προσοχή και μεγαλύτερη υπευθυνότητα δεν βλάπτει. Να μεταδίδουμε και να προβάλλουμε όλες τις ειδήσεις που έχουν κάποια σημασία και όχι να αναμασάμε οτιδήποτε εκστομίζει το κάθε κυβερνητικό στέλεχος της Τουρκίας…

[email protected]

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ