Ζαγοράκης για πρόεδρος!

Ζαγοράκης για πρόεδρος!

– Κλείδωσε η υποψηφιότητά του για τις εκλογές της ΕΠΟ

Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στην πορεία, ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα είναι υποψήφιος, ενδεχομένως και ο μόνος, για τις εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που είναι προγραμματισμένες για τις 19 Φεβρουαρίου.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 και νυν ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι εκείνος που θα επωμιστεί το μεγάλο βάρος και τη σημαντική ευθύνη να προσδώσει επί των ημερών του φρέσκο αέρα αλλαγής στο ποδόσφαιρό μας, ωθώντας το σε ένα πιο φωτεινό και ελπιδοφόρο μονοπάτι.

Το κλειδί στις ζυμώσεις που προηγήθηκαν και τις πολλές επαφές που προς στιγμήν καταγράφονται είναι η στήριξη των μεγάλων ομάδων στο πρόσωπό του. Ήταν κάτι που ο Ζαγοράκης το είχε εξαρχής θέσει ως προϋπόθεση για να ασχοληθεί και από τη στιγμή που φαίνεται ότι αυτό επιτεύχθηκε ο δρόμος ανοίγει διάπλατος.

Ένα επίσης σημαντικό ζήτημα είναι τι μέλλει γενέσθαι με τους νυν συμβούλους της ΕΠΟ που εκπροσωπούν τις ενώσεις της. Εύκολα γίνεται αντιληπτό πως το παρασκήνιο είναι έντονο και οι προσεγγίσεις πολλές και διάφορες. Και μένει να φανεί αν από τα υπάρχοντα πρόσωπα θα υπάρξουν κάποια που θα στελεχώσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο, όταν αυτό προκύψει.

Σίγουρα, πάντως, πρόκειται για μια επιλογή που πράγματι μπορεί να απομακρύνει το δύσοσμο συχνά κλίμα από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο σπουδαίος άσος του ένδοξου παρελθόντος έχει τη διάθεση να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, να συγκρουστεί με τα κακώς κείμενα και να σαλπίσει αντεπίθεση. Φυσικά πρέπει να τον αφήσουν να το κάνει, γι’ αυτό και τονίσαμε ότι είναι απολύτως καθοριστική η συναίνεση των «Big 4» στην υποψηφιότητά του.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ