Κτηματολογικά

Κτηματολογικά

Υφυπουργικές… αρμοδιότητες
Στις αρμοδιότητες του Νίκου Ταγαρά είναι ο χωροταξικός και πολεοδομικός σχεδιασμός, η περιβαλλοντική αδειοδότηση και… ό,τι απέμεινε από γεωχωρικά δεδομένα, ενώ ο Γιώργος Αμυράς θα είναι αρμόδιος για τα δάση και τους Δασικούς Χάρτες, τη Γενική Γραμματεία Υδάτων και ολόκληρο το φάσμα των αρμοδιοτήτων της περιβαλλοντικής πολιτικής και προστασίας.

Πήραν και τα –έξτρα– 2 ευρώ…
Με κοινή υπουργική απόφαση αυξάνεται η οικονομική αποζημίωση για τους (τοπογράφους ή πολιτικούς) μηχανικούς, δικηγόρους και δικαστικούς που στελεχώνουν τις επιτροπές ενστάσεων του Κτηματολογίου από κατά μέσο όρο 3,5 ευρώ ανά υπόθεση που ίσχυε μέχρι τώρα σε 5,5 ευρώ ανά υπόθεση. Συνολική δαπάνη για την επόμενη διετία 5.290.000 ευρώ.

Δημόσια ακίνητη περιουσία: Η «ωραία κοιμωμένη»
Η σταδιακή μετατροπή του Μητρώου Ακίνητης Περιουσίας σε Δημόσιο Κτηματολόγιο, ο εντοπισμός και ακριβής προσδιορισμός ακίνητης περιουσίας ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, ο εξορθολογισμός στη στέγαση δημόσιων υπηρεσιών, η τακτοποίηση των ανταλλάξιμων κτημάτων και η ηλεκτρονική δημοπράτηση απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας είναι οι βασικοί άξονες της αξιοποίησης της δημόσιας ακίνητης περιουσίας.

Συμβουλές ενός… Κτηματολόγου
Κυριάκο Πιερρακάκη και Γιώργο Στύλιο, το Κτηματολόγιο διαθέτει αξιόλογο, έμπειρο και δοκιμασμένο σε δυσκολίες, επί δύο δεκαετίες, στελεχιακό δυναμικό σε όλη τη χώρα. Ικανό, με τη σωστή καθοδήγηση και κινητροδότηση, να κάνει «θαύματα» τόσο για το έργο όσο και για τη χώρα. Γνωρίστε τους, ακούστε τους, αξιοποιήστε τους, τιμήστε τους.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ