Τώρα, με τον διπλασιασμό των θαλασσών, η Σέριφος θα συνορεύει με τις Σεϋχέλλες, η λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου με την Ίμπιζα… Επίνειο της Μαδρίτης η Καλαμάτα

Τώρα, με τον διπλασιασμό των θαλασσών, η Σέριφος θα συνορεύει με τις Σεϋχέλλες, η λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου με την Ίμπιζα… Επίνειο της Μαδρίτης η Καλαμάτα

Πάρος – Φολέγανδρος – Πατάγια… ένα τσιγάρο δρόμος με κρις κραφτ.

Έτσι που μεγάλωσε η Ελλάδα, ευκαιρία είναι να πεταχτώ να δω κάτι συγγενείς στην πιο κάτω γειτονιά… στα νησιά Μπόρα Μπόρα.

Γιατί λένε από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι η κυβέρνηση έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα; Αποκλείεται δηλαδή η πραγματικότητα να έχει χάσει κάθε επαφή με την κυβέρνηση; Ή και τα δύο μαζί ταυτόχρονα;

Διαβεβαιώνει ο Κυριάκος ότι η κυβέρνηση θα επεκτείνει τα χωρικά ύδατα και στα νότια της Κρήτης. Αν κι εφόσον τα επεκτείνει και υπό τον όρο ότι θα χρειαστεί να τα επεκτείνει.

Το γεγονός ότι ο Άδωνης επιμένει να ανοίξουν τα χιονοδρομικά δεν είναι έμμεσος υπαινιγμός ότι όπου να ’ναι πρέπει να πάρουμε τα βουνά, ε;

«Δεν γονατίσαμε εμείς τη μεσαία τάξη», δήλωσε ο Τσακαλώτος. Σωστά. Διότι, ως γνωστόν, την περίοδο 2015 – 2019 δεν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ…

«Οι θάλασσές μας διπλασιάζονται», ανήγγειλε στη Βουλή πανηγυρικά ο πρωθυπουργός. Ξύπνησε μέσα του ο Στ. Μάνος και νομίζει πως είναι ο Μαγγελάνος.

…αλλά κάτι γιαπωνέζοι τουρίστες (…κρυφοί θαυμαστές του Στ. Γονίδη).

Η κυβέρνηση ε­ξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο ο θάνατος από κορονοϊό να θεωρείται εργατικό ατύχημα. Με το σκεπτικό ότι ο μακαρίτης άθελά του… σκόνταψε πάνω στην πανδημία.

Να δεις που στο τέλος περισσότερες θα είναι οι ομάδες, οι τάσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, από ό,τι οι ψηφοφόροι του.

O Βορίδης δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ενός τρίου lockdown. Λίγο πριν από το τέταρτο. Κι εν όψει του πέμπτου.

Δημοκρατικό διάλογο «βαφτίζει» ο Σκουρλέτης το μπάχαλο στον ΣΥΡΙΖΑ. Σου λέει, πολύ περισσότερο ξεκατινιάζονταν στο «Big Brother».

Έντιμη συμφωνία με την Τουρκία θέλει ο Κατρούγκαλος. Σαν να λέμε… εντάξει με τον βιασμό, αλλά ας έχει και λίγο συναίσθημα!

Και ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε επεκτείνει στα 12 ν.μ. τα χωρικά ύδατα στο Ιόνιο, αλλά δεν πρόλαβε. Είχε κλείσει να πάει για ψαροντούφεκο ο Κοτζιάς.

Έτσι που τρέχει από το πρωί ως το βράδυ σε κανάλια, ραδιόφωνα, μπαλκόνια… είναι απορίας άξιον πότε ακριβώς δουλεύει ο Άδωνης.

Ανθρώπους που να τον αγαπούν δεν έχει ο Βελόπουλος; Να τον μαζέψουν από τα κανάλια, να του αλλάξουν τα χάπια, να του βρουν έναν καλό γιατρό;

Με την… επιθετική πολιτική που ακολουθεί ο Μητσοτάκης, παίζει να μας βάλει σε πόλεμο με την Πορτογαλία. Για την εδαφική κυριαρχία του Γιβραλτάρ.

Όποιος έχει καταλάβει ποια είναι η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της πανδημίας, ας την εξηγήσει και στον Τσίπρα, να μην αγχώνεται.

Μόνο στην Ελλάδα οι ηθοποιοί είναι κι επιδημιολόγοι, οι δικηγόροι και σεισμολόγοι, οι δημοσιογράφοι και μετεωρολόγοι… οι ταξιτζήδες παντογνώστες.

Καλλιτεχνικά νέα: Να αλλάξει τους συσχετισμούς στην πολιτική σκηνή φιλοδοξεί η Φώφη. Η κατανάλωση τηγανητών αυξάνει τον κίνδυνο εμφράγματος.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που υπερασπίζονται τον Κουφοντίνα το κάνουν, λέει, για το κράτος δικαίου. Σαν να λέμε… τα σπάω στην Πάολα για να στηρίξω την όπερα.

Διαψεύδεται κατηγορηματικά ότι η Ζ. Σαπου­ντζάκη είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από τον Ι. Καποδίστρια. Κάτι είχε ακουστεί για τον Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη.

Διαβάζω ότι στις εσωτερικές διεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ σημαντικό ρόλο παίζουν οι Φλαμπουράρης, Βούτσης, Δραγασάκης. Η τάση του… γηροκομείου.

Ο Ν. Κοτζιάς, εκτός από καλύτερος και πιο επιτυχημένος υπουργός Εξωτερικών, μήπως νομίζει ότι είναι επίσης όμορφος, ψηλός κι αθλητικός τύπος;

Το μόνο που θα μας λείψει από την εποχή Τραμπ είναι η… Μελάνια.

Δηλαδή, αν είναι να καταγγείλουν αύριο τις συνθήκες στις φυλακές, θα βγάλουν selfie με τον Παλαιοκώστα;

Τι χώρα κι αυτές οι ΗΠΑ! Έβγαλαν Πρόεδρο έναν έγχρωμο, μετά έναν ημίτρελο και τώρα έναν υπερήλικα. Λογικά ο επόμενος θα είναι… τρανσέξουαλ.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ