Νίκος Βουρλιώτης (Νίβο): Εγώ είμαι ο εαυτός μου… – Η μουσική κάποια στιγμή με ανακάλυψε…

Νίκος Βουρλιώτης (Νίβο): Εγώ είμαι ο εαυτός μου… – Η μουσική κάποια στιγμή με ανακάλυψε…

«Είμαι καλλιτέχνης και αυτό είναι στοιχείο του DNA μου. Το λέω γιατί πολλές φορές οι καλλιτέχνες οικειοποιούνται ή οικειοποιούμαστε μια ταυτότητα που μας προσδίδει το κοινό και το κάνουμε ρούχο και το φοράμε χωρίς να το θέλουμε. Εγώ είμαι ο εαυτός μου και αυτό το έχω απολαύσει. Και το έχω πληρώσει. Γιατί λέω τη γνώμη μου. Γιατί είμαι καλοπροαίρετος ακόμη κι εκεί που δεν θα έπρεπε.

Θεωρώ πως η μουσική κάποια στιγμή με ανακάλυψε, ήλθε σε μένα. Ήμουν όλα αυτά τα χρόνια artist ή dj, έκανα ταμπέλες διαφημιστικές, καταστημάτων ως επιγραφοποιός και σκιτσογράφος στον Τύπο.

Πάντα δούλευα και ως dj. Κάτι που δεν ξέρει ο κόσμος ήταν πως στο χιπ-χοπ ο dj ήταν πάντα ο σταρ, μετά έγινε ο MC. Ο ράπερ. Αν προσέξεις στο ξεκίνημα αυτής της μουσικής ο dj έμπαινε πρώτος. Αυτό άλλαξε κάποτε, παίξανε πολλά πράγματα ρόλο. Ο ράπερ είχε τη λυρική ικανότητα να σαγηνεύσει το κοινό. Έχω παίξει πολλούς ρόλους μικρός για να ξεγελάσω τους γονείς μου. Έχω μπει από την πίσω πόρτα στο σινεμά, η τύχη τα έφερε και η δουλειά να είμαι δίπλα σε σημαντικούς ηθοποιούς και σε μεγάλες επιτυχίες, ‘‘Μπάτσελορ’’, ‘‘Λούφα’’ κ.τ.λ. Από τις ωραιότερες εμπειρίες μου. Αγαπώ τόσο πολύ τον κινηματογράφο».

Υπογραφή: Νίκος Βουρλιώτης (Νίβο), ράπερ, ηθοποιός, αντιδήμαρχος στην Αγία Βαρβάρα

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ