Η ενόχληση και το λάθος του κ. Κοτζιά

Η ενόχληση και το λάθος του κ. Κοτζιά

Υπάρχουν ορισμένοι πολιτικοί που θεωρούν ότι η οποιαδήποτε αναφορά στο όνομά τους πρέπει να γίνεται με λιβάνισμα και τεμενάδες. Και συνήθως είναι οι ίδιοι εκείνοι πολιτικοί που νομίζουν ότι έχουν το αλάθητο.

Ο Νίκος Κοτζιάς ενοχλήθηκε από το σχόλιο της προηγούμενης Κυριακής και θεωρεί ότι τον αδικήσαμε επειδή, όπως λέει, όταν ανακοίνωσε ο ίδιος την επέκταση στα 12 μίλια «είχαν ήδη υπογραφεί τα Προεδρικά Διατάγματα μετά από δουλειά δύο ετών που είχε κάνει ο ίδιος με τις μετρήσεις και χαρτογραφήσεις».

Προφανώς, ο κ. Κοτζιάς δεν μπήκε καν στον κόπο να διαβάσει το σχόλιό μας, ενοχλήθηκε με ένα κείμενο που ακριβώς αναφέρει ότι είχε κάνει όλη την προετοιμασία για την επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο και επισήμαινε όμως ότι αυτό το ανακοίνωσε την ημέρα της παραίτησής του και, αντιθέτως, δεν φρόντισε να το προωθήσει προς υλοποίηση πριν υποβάλει την παραίτησή του στον τότε πρωθυπουργό.

Όμως δεν αντέχει την κριτική στο γεγονός ότι η κυβέρνηση στην οποία συμμετείχε δεν προχώρησε σε αυτήν την κίνηση και μετά την αποχώρησή του, αλλά πάγωσε την υπόθεση. Όσο για το εάν είχαν υπογραφεί τα Προεδρικά Διατάγματα, όπως υποστηρίζει ο πρώην υπουργός, θα έχει ενδιαφέρον να δώσει στη δημοσιότητα, για του λόγου το αληθές, Προεδρικό Διάταγμα που να έχει την υπογραφή του τότε Προέδρου της Δημοκρατίας…

Και πάντως, σε ό,τι αφορά το «ΠΑΡΟΝ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ», είναι δεδομένο ότι δεν λογοκρίνει κανέναν συνεργάτη του και όλες οι απόψεις δημοσιεύονται και κρίνονται. Εξάλλου είμαστε η μόνη εφημερίδα που δημοσιεύει άρθρα στελεχών της οργάνωσης «ΠΡΑΤΤΩ», στην οποία προΐσταται ο κ. Κοτζιάς. Απλώς, μια φιλική συμβουλή: Είναι λάθος για έναν πολιτικό, που δηλώνει μάλιστα και προοδευτικός για να δικαιολογεί και τα δικά του ατοπήματα και λάθη, να βλέπει παντού μόνο εχθρούς…

[email protected]

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ