Κορονοϊός: Απαιτεί πλήρη λογαριασμό ο ελληνικός λαός, κύριε πρωθυπουργέ

Κορονοϊός: Απαιτεί πλήρη λογαριασμό ο ελληνικός λαός, κύριε πρωθυπουργέ

Πόσα εμβόλια έχουμε παραλάβει μέχρι σήμερα από την αρχική παραγγελία, αναλυτικά από κάθε εταιρεία, πόσοι ασθε­νείς, ανά νομό και ανά νοσοκομείο, είχαν εμβολιασθεί μέχρι την εβδομάδα που πέ­ρασε, πόσοι εμβολιασμοί γίνονται κάθε 24ωρο με την υπογραφή των ελλήνων επικεφαλής που προΐστανται σε κάθε κέ­ντρο εμβολιασμού της χώρας.

• Πόσα ακόμη εμβόλια, με βάση την αρχική παραγγελία, απομένει να παρα­δώσει η κάθε εταιρεία και μέσα σε ποιο χρονικό διάστημα.
• Ποια είναι η συνολική ποσότητα των εμβολίων που έχει παραγγείλει η Ελλάδα στις εταιρείες με τις οποίες έχει υπογράψει τις σχετικές συμβάσεις και βέβαια ποιο είναι το συνολικό κόστος.
• Ποιος είναι ο χρόνος μέσα στον οποίο θα έχουν εμβολιασθεί όλοι οι Έλληνες και όσοι ξένοι πολίτες ζουν, δουλεύουν εδώ ή έτυχε τις μέρες του εμβολιασμού να βρίσκονται εδώ λόγω τουρισμού ή για δουλειές που έχουν με ελληνικές επιχειρήσεις.
• Ποια είναι η πορεία των εμβολιασθέ­ντων, αν υπήρξαν επιπλοκές και ποια ήταν η εξέλιξή τους.
• Και πόσοι Έλληνες αρνήθηκαν να εμβολιασθούν, για προσωπικούς λόγους.

Και το σημαντικότερο, κύριε πρωθυπουργέ, μετά τον εμβολιασμό, που έχει ξεκινήσει από τις πιο ευπαθείς ομάδες (άνω των 80 ετών), πλέον η χώρα και οι πολίτες της είναι ΑΣΦΑΛΕΙΣ (σύμφωνα και με τη σχετική διαφημιστική καμπάνια) και από δω και πέρα επιστρέφει η ζωή μας… Και θα μπορούμε πλέον να κυκλοφορούμε ελεύθεροι, με αφοπλισμένο τον κορονοϊό…

Σημ.: Χρήσιμο θα είναι να ακουσθούν και οι απόψεις της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, τα συμπεράσματά της από τη μάχη κατά της Covid-19… Όπου τον πρώτο λόγο θα πρέπει να έχει ο Σωτήρης Τσιό­δρας, που ήταν ο πρώτος στον πόλεμο κατά του κορονοϊού, από τον οποίο μέχρι σήμερα εκατομμύρια άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Με την ευχή, ως εδώ…

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ