O Απόλλωνας έκανε άλμα” στο «Αλκαζάρ» – Ο Αστέρας ποιο κοντά στα Play Off

O Απόλλωνας έκανε άλμα” στο «Αλκαζάρ» – Ο Αστέρας ποιο κοντά στα Play Off

Ο Απόλλωνας Σμύρνης πέρασε νικηφόρα με 1-0 από το «Αλκαζάρ» επί της ΑΕΛ, και ο Αστέρας Τρίπολης έκανε ένα ακόμη βήμα για τη συμμετοχή του στα Play Offσ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έκανε βαθμολογικό άλμα φτάνοντας στους 18 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Λάρισας δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ήττα του Παναιτωλικού, νωρίτερα στην Τρίπολη, μένοντας προτελευταία και χωρίς νίκη στην έδρα της, όπου μετρά τέσσερις ήττες.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ είχε μόνο μια καλή ευκαιρία, στο 41ο λεπτό, όταν ο Ντουρμισάι σούταρε εντός περιοχής από πλάγια δεξιά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στον ίδιο ρυθμό και το 2ο ημίχρονο με την ομάδα της Λάρισας να έχει κυκλοφορία της μπάλας χωρίς δημιουργία προϋποθέσεων φάσης και με  τους φιλοξενούμενους  τόσο απειλητικούς στην εναλλαγή τη μπάλας που έφυγαν με το νικηφόρο τρίποντο.

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 2-0

O Αστέρας στο χιονισμένο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης, κατάφερε να κάνει ένα ακόμη βήμα για τη συμμετοχή του στα Play Off καθώς νίκησε τον Παναιτωλικό 2-0 για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, με τέρματα του Μουνάφο στο 7΄ και του Λουίς Φερνάντεθ στο 69΄.

H ομάδα του Αγρινίου που ήταν ακίνδυνη επιθετικά, δεν έχει γευτεί φέτος τη νίκη σε εκτός έδρας αγώνα και εξακολουθεί να βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης του υποβιβασμού.

Ο Αστέρας που πίεσε τον Παναιτωλικό από το ξεκίνημα, άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό με τον Μουνάφο. Στη σέντρα που έκανε ο Κρέσπι, ο Μπαράλες με το κεφάλι έστρωσε την μπάλα στον σκόρερ, που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν επιθετικά κι έχασαν δύο ακόμη ευκαιρίες, όταν ο Κνετ εξουδετέρωσε σουτ του Ριέρα στο 9΄ και στο 13΄. Στο 23΄ κεφαλιά του Μπαράλες έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 30΄ ο ίδιος παίκτης δεν κατάφερε με προβολή από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Παναιτωλικός δεν είχε καμία τελική προσπάθεια στο πρώτο 45λεπτο και η πρώτη καλή ευκαιρία που δημιούργησε ήταν στο 52΄, όταν ο Ταχάρ μόνος από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα χέρια του Τσιφτσή.

Με πληροφορίες από την ΕΡΤ


Σχολιάστε εδώ