Στήριξη σε Πάμπλο Γκαρσία, αλλά… το ντέρμπι κριτήριο αποφάσεων για το μέλλον του ΠΑΟΚ

Στήριξη σε Πάμπλο Γκαρσία, αλλά… το ντέρμπι κριτήριο αποφάσεων για το μέλλον του ΠΑΟΚ

Δεν είναι μόνο η ήττα-σοκ στο φινάλε από τον ψυχωμένο Ατρόμητο, που βάζει σε σκέψεις τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ για το μέλλον του.

Γενικότερα, οι επιδόσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι προβληματικές φέτος, γεγονός που υποχρεώνει άπαντες στην Τούμπα να ανασκουμπωθούν, αν δεν θέλουν ολότελα να χάσουν την επαφή με την κορυφή. Και το εξ αναβολής ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη μοιάζει ως η τελευταία τους ευκαιρία για να τον προσεγγίσουν. Αλλιώς, πάει, πέταξε το πουλάκι…

Σε ό,τι αφορά τον Πάμπλο Γκαρσία, σύμφωνα με το δικό μας ρεπορτάζ στηρίζεται 100% από την οικογένεια Σαββίδη. Όμως στην Ελλάδα ζούμε, το είδαμε το έργο και στην ΑΕΚ, ο Μάσιμο Καρέρα απολάμβανε και εκείνος την εμπιστοσύνη του Δημήτρη Μελισσανίδη, μέχρι που η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και ο ιταλός τεχνικός άλλαξε εργασιακό περιβάλλον.

Που με απλά λόγια θα πει ότι τα αποτελέσματα θα καταδείξουν πόσο ο Ουρουγουανός θα αντέξει στην πίεση του πρωταθλητισμού και της πρώτης ομάδας. Διότι ναι μεν η διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» εμφανίζεται διατεθειμένη να βάλει πλάτη και να τον διατηρήσει στη θέση του, όμως ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ και αν οι επιδόσεις του δεν βελτιωθούν άρδην, δύσκολα θα αποφευχθούν οι δύσκολες αποφάσεις σε όλα τα επίπεδα, μηδέ εξαιρουμένου του προπονητή.

Η αλήθεια είναι πως εν όψει Τετάρτης ο Ολυμπιακός έχει όλα τα πλεονεκτήματα με το μέρος του, βαθμολογική απόσταση, ψυχολογία, αλλά και… άδεια Τούμπα. Ωστόσο σε ένα ντέρμπι, ειδικά σε ένα τέτοιο ντέρμπι, τα πάντα μπορούν να συμβούν, ακόμη κι αυτά που δεν θα προέκυπταν βάσει λογικής.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ
Φωτο: paokfc.gr


Σχολιάστε εδώ