Και μόλις τελειώσει οριστικά η καραντίνα θα βγούμε πανηγυρίζοντας στους δρόμους… Όπως στην Κατοχή, όταν έφυγαν οι Γερμανοί από την Αθήνα!

Και μόλις τελειώσει οριστικά η καραντίνα θα βγούμε πανηγυρίζοντας στους δρόμους… Όπως στην Κατοχή, όταν έφυγαν οι Γερμανοί από την Αθήνα!

Κάτι τα ρεβεγιόν, κάτι τα Θεοφάνεια, βλέπω να τελειώνουν τα lockdowns κατά την 25η Μαρτίου. Του 2022.

Δεδομένου ότι μεσολαβούν Απόκριες και θα ακολουθήσουν Πάσχα και Πρωτομαγιά, καλού – κακού μη βιαστείτε να κλείσετε για καλοκαιρινές διακοπές.

(Να μπει πρώτα ο Σεπτέμβριος και βλέπουμε…)

Επί ημερών Βρούτση καθιερώθηκε η απλήρωτη εργασία. Τώρα, με Χατζηδάκη υπουργό, θα πληρώνουμε για να μπορούμε να… δουλεύουμε!

Αν ήταν στο χέρι των επιδημιολόγων, τα σχολεία θα άνοιγαν τον Αύγουστο και τα εστιατόρια το 2024.

Δεύτερη μέρα του νέου χρόνου με νέο lockdown. Κατά τον Ιούνιο θα μας ρίχνουν ξηρά τροφή από τα ελικόπτερα.

Ο Κυριάκος κράτησε στο Παιδείας την Κεραμέως για να ολοκληρώσει, λέει, το έργο της. Να είναι σίγουρος ότι μέχρι να φύγει δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο.

Είναι βέβαιο ότι η κυβέρνηση παίρνει αποφάσεις για την πανδημία με βάση τις εισηγήσεις των επιδημιολόγων και όχι τις προβλέψεις των αστρολόγων; Μεγάλη πόρτα θα διαβείς (…της ΜΕΘ).

Αν ο στόχος του Άδωνη είναι να χάσει η ΝΔ τις επόμενες εκλογές, είναι σε καλό δρόμο. Κάνει ό,τι μπορεί.

Ο Μητσοτάκης έβαλε στο Ναυτιλίας υφυπουργό αρμόδιο για τα πλοία. Δηλαδή, τι; Θα μπορούσε να είναι υπεύθυνος, π.χ., για τα τρόλεϊ;

Η Ντόρα λέει ότι θα πρέπει να είμαστε πάντα πρόθυμοι για διάλογο με την Τουρκία. Σαν έτοιμοι από καιρό για τη… μεγάλη ήττα.

Αυτή η υφυπουργός Αλιευτικής Πολιτικής τι ακριβώς θα κάνει; Θα τσεκάρει τα δίχτυα και τα δολώματα για τις συναγρίδες;

Τα γεγονότα στις ΗΠΑ καταδίκασε και ο Γ. Παπανδρέου. Ο Π. Χαϊκάλης γιατί σιωπά;

Ας βγει η κυβέρνηση να πει ότι η καραντίνα θα τελειώσει τον Σεπτέμβριο, να μην αγχωνόμαστε άδικα για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Ο Βελόπουλος είναι κατά των περιορισμών, κατά των κλειστών καταστημάτων, κατά των εμβολίων. Γραφείο τελετών ανοίγει και… ψάχνει για πελάτες;

Δηλαδή, έπρεπε να φτάσουμε στα αίσχη του Καπιτωλίου για να καταλάβουμε ότι ο Τραμπ έχει ψυχολογικά προβλήματα; Μέχρι τώρα τι νομίζαμε ότι είχε; Αλλεργία στη γύρη;

Έναν – δύο ανασχηματισμούς να κάνει ακόμη ο Κυριάκος και μπροστά στην κυβέρνηση το Γ΄ Σώμα Στρατού θα θυμίζει οικογενειακή σύναξη.

Ποια Βίσση και ποια Βανδή; Έτσι και κρατήσει λίγο ακόμη η καραντίνα, θα τα βρουν μέχρι κι ο Σαμαράς με τον Παπαγγελόπουλο.

Ο Βενιζέλος με τη Φώφη, ο Σαββίδης με τον Μαρινάκη. Ο Βαρουφάκης με τη… σοβαρότητα.

Θα έχουμε φτάσει στο… όγδοο κύμα της πανδημίας και κάποιοι εδώ θα συζητάνε αν και πότε πρέπει να ανοίξουν τα κομμωτήρια.

Δεν λέει να κοπάσει η πανδημία, να αρχίσουν και οι εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από το 1821. Κρίμα θα πάνε… τόσα ταγέρ που έραψε η Γιάννα!

Δεκαπενθήμερο lockdown και στο Γιβραλτάρ! Έτσι και μας αφήσουν ανεξέλεγκτους, είμαστε ικανοί να μολύνουμε μέχρι και τον… πλανήτη Κρόνο.

Τελικά, το φως που βλέπαμε στο βάθος δεν ήταν η άκρη του τούνελ, αλλά η νταλίκα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα με 150.

Ο Άδωνης αυτοθαυμάζεται: «Τα έχουμε πάει πολύ καλά με την πανδημία». Με το μπέιζμπολ δυσκολευόμαστε λίγο, αλλά πού θα πάει, θα βρούμε ρυθμό.

Το κακό δεν είναι που κάποιοι για την πανδημία παίρνουν «γραμμή» από Βελόπουλο και Τράγκα. Το χειρότερο είναι ότι δεν έχουν συλληφθεί ή δεν νοσηλεύονται. Ακόμη.

Διαβεβαιώνει ο Βαρουφάκης ότι το κόμμα του θα συνεχίσει να μάχεται εναντίον του τραμπισμού. Μια νέα εποχή ξεκινάει για το κουκλοθέατρο.

Οι άλλοι πήγαν στο χιονοδρομικό στα Καλάβρυτα με sms για παροχή βοήθειας σε ηλικιωμένο. Για Ντουμπάι τι θα έστελναν; Κωδικός «2» για ψώνια στο περίπτερο;

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ