Κυρ. Βελόπουλος στο “Π”: Ύψιστο χρέος η διαφύλαξη της «ελευθερίας» απέναντι στην τουρκική «πανδημία»

Κυρ. Βελόπουλος στο “Π”: Ύψιστο χρέος η διαφύλαξη της «ελευθερίας» απέναντι στην τουρκική «πανδημία»


Του
ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
Προέδρου της Ελληνικής Λύσης


Η Τουρκία σχεδιάζει και υλοποιεί ένα νέο 1974. Ο εθνικός κίνδυνος είναι τεράστιος και εάν δεν ασχοληθούμε τώρα με όλες μας τις δυνάμεις, τα αποτελέσματα θα είναι μη αναστρέψιμα. Η πραγματική επιχείρηση «Ελευθερία» είναι η διαφύλαξη της εθνικής μας ακεραιότητας απέναντι στην τουρκική πανδημία που εξαπλώνεται γύρω από την πατρίδα.

Οι εξελίξεις αυτές είναι εξαιρετικά δυσμενείς για τα εθνικά μας θέματα. Αντιμετωπίζουμε ήδη τουρκική εισβολή και κατοχή σε περιοχή ελληνικής κυριαρχίας επί μήνες. Μετράμε ένα εξάμηνο παραβίασης της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, που τείνει να δημιουργήσει τετελεσμένα με την κυβέρνηση να παραμένει θεατής.

Ο μέγιστος κίνδυνος όμως είναι αυτός που ανακύπτει μετά τη συμφωνία Ελλάδας – Αιγύπτου και την ανάρτησή της στον ΟΗΕ. Η συμφωνία δεν επεκτείνεται ανατολικά του 28ου μεσημβρινού, γεγονός ολέθριο για τα εθνικά μας συμφέροντα.



Η Τουρκία σχεδιάζει και υλοποιεί ένα νέο 1974


Εάν η Ελλάδα δεν ανακηρύξει άμεσα ΑΟΖ με την Κύπρο, τότε μιλάμε για εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και καταστρατήγηση του ενιαίου αμυντικού δόγματος, που εμπόδισε την Τουρκία να προβεί σε άλλες ενέργειες μετά το 1974, γεγονός μάλιστα που οι Τούρκοι ήδη εκμεταλλεύονται με την πρωτοφανή εισβολή στα Βαρώσια! Η Ελλάδα όμως, αντί να αντιδράσει αυτόματα, επιβάλλοντας εμπάργκο στα τουρκικά προϊόντα και κλείσιμο των συνόρων για τα τουρκικά φορτηγά, παραμένει απλός θεατής!

Η Τουρκία πάντα εκμεταλλευόταν τα λάθη μας. Σήμερα όμως δεν υπάρχει περιθώριο για άλλα λάθη, γιατί όλους θα μας κρίνει η Ιστορία. Δεν μπορεί για παράδειγμα να προδίδουμε συνεχώς τη μοναδική χώρα με την οποία έχουμε κοινά συμφέρο­ντα, τη Γαλλία.

Ας υπογράψουμε άμεσα στρατηγική συμφωνία που θα περιλαμβάνει και πρόσβαση στα γαλλικά πυρηνικά όπλα, ακόμα και για τα Rafale.

Αντί να εκποιούμε τα ναυπηγεία του Σκαραμαγκά, ας ξεκινήσουμε άμεσα συμπαραγωγή ρο­μποτικών υποβρυχίων και μη επανδρωμένων σκαφών για το Πολεμικό Ναυτικό. Έχουμε την κορυφαία υποδομή για τη ναυπήγηση, απομένει η πολιτική απόφαση για συνεργασία με ξένες εταιρείες που θα δώσουν την ανάλογη τεχνογνωσία. Με αυτόν τον τρόπο η Ελλάδα θα γίνει κέντρο της παγκόσμιας πολεμικής βιομηχανίας, αλλά θα εξασφαλίσει και την αυτάρκειά της, απαραίτητη για μια αποτελεσματική εθνική άμυνα.

Να αξιοποιήσουμε το εκπληκτικό «αόρατο» μη επανδρωμένο αεροσκάφος που σχεδίασε το ΑΠΘ και ήδη κατασκευάζεται στο Κιλκίς! Με τις ανάλογες προσθήκες μπορεί να φέρει πυραύλους ακριβείας, δημιουργώντας αντίβαρο στα αντίστοιχα τουρκικά.

Κινήσεις που θα άλλαζαν άρδην τα δεδομένα στο Αιγαίο και θα προσγείωναν ανώμαλα τον Ερντογάν και τις ονειρώξεις του. Γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν το κάνει, είναι ένα εξαιρετικά ανησυχητικό ερώτημα.

Ομάδες κρούσης μέσω των παράνομων μεταναστών
Έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν ότι μέσα στο πλήθος των παράνομων μεταναστών που έχουν περάσει στο ελληνικό έδαφος βρίσκονται ισλαμιστές τρομοκράτες, έτοιμοι να συνδράμουν σε ενδεχόμενη τουρκική εισβολή. Και αυτό δεν είναι κάποια θεωρία συνωμοσίας, αλλά πραγματικό γεγονός, που συμβαίνει ήδη σε τέσσερα διαφορετικά πολεμικά μέτωπα τα οποία εμπλέκεται η Τουρκία. Στη Λιβύη, στη Συρία, στο Ιράκ και στην Αρμενία.

Σε όλα αυτά τα πολεμικά μέτωπα που άνοιξε η Τουρκία ως εισβολέας ισλαμιστές τρομοκράτες, εκπαιδευμένοι από τους Τούρκους, πολεμούν στην πρώτη γραμμή. Και μιλάμε για εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας, αδίστακτους βαρβάρους, έτοιμους να διαπράξουν ασύλληπτης αγριότητας εγκλήματα κατά άμαχου πληθυσμού προκειμένου να τρομοκρατήσουν τους κατοίκους και να τους υποχρεώσουν να εγκαταλείψουν τις πατρογονικές τους εστίες. Ακριβώς αυτό που έκαναν στην Κύπρο για να εκδιώξουν τους Έλληνες, διαπράττοντας τη μεγαλύτερη εθνοκάθαρση μετά τον Β΄ ΠΠ.

Φαίνεται ότι αυτό το σχέδιο βρίσκεται στην τελική του φάση αναφορικά με την τουρκική προκλητικότητα εις βάρος της Ελλάδας. Αυτήν τη στιγμή δεκάδες χιλιάδες Σομαλοί έχουν στρατοπεδεύσει σε καταυλισμούς πλησίον των ελληνικών νησιών, έτοιμοι να περάσουν στην Ελλάδα υπό τον μανδύα του παράνομου μετανάστη, του πρόσφυγα.

Όμως είναι γεγονός ότι χιλιάδες Σομαλοί τα τελευταία χρόνια εκπαιδεύονται μαζί με λίβυους ισλαμιστές σε στρατόπεδα εκπαίδευσης των ειδικών δυνάμεων της Τουρκίας. Εντός τουρκικού εδάφους!

Με έμφαση φυσικά στον ανταρτοπόλεμο και τη δολιοφθορά. Δεν πρέπει κανείς να αμφιβάλλει για τον ρόλο τους και την σκοπιμότητα εισβολής τους σε ελληνικό έδαφος.

Εδώ λοιπόν η απάντηση της Ελλάδας θα πρέπει να είναι σκληρή, διότι δεν υπάρχουν ούτε δικαιολογίες ούτε περιθώρια. Και αν η κυβέρνηση δεν μπορεί να διαφυλάξει την ελληνική εθνική κυριαρχία και την ασφάλεια της ελληνικής κοινωνίας από την επερχόμενη απειλή, υπάρχει και ο δρόμος των εκλογών.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ