Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, νίκησε με 1-2 τον Παναιτωλικό – Ο Π. Μαρτίνς δεν έμεινε ευχαριστημένος

Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, νίκησε με 1-2 τον Παναιτωλικό – Ο Π. Μαρτίνς δεν έμεινε ευχαριστημένος

O Ολυμπιακός ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο παρά την ισοφάριση του Ταχάρ στο 48’.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής, οι Ερυθρόλευκοι απέκτησαν γρήγορα το προβάδισμα με το γκολ του Φορτούνη στο 4’, ενώ ο Ελ Αραμπί με ασύλληπτη ασίστ του Βαλμπουενά εβαλε στο 65 έκανε το 2-1 και πέτυχε την 13η νίκη του σε 15 παιχνίδια στον δρόμο προς τον τίτλο.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τον Τζολάκη στη θέση του τερματοφύλακα και τους Ντρέγκερ, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Εμβιλά και Καμαρά ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, με τους Μασούρα, Μπρούμα στα άκρα και τον Φορτούνη πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν στα πρώτα λεπτά διάθεση να μην κλειστούν πίσω και να πιέσουν ψηλά, με σκοπό να δυσκολέψουν το σύνολο του Μαρτίνς να κυκλοφορήσει την μπάλα. Ο Θρύλος δεν αντιμετώπισε πρόβλημα και δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο να ισοφαριστεί. Αντίθετα, θα μπορούσε να είχε διευρύνει το προβάδισμά του πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια όπως στη φάση του 35’, που ο Κνετ βγήκε νικητής στο τετ α τετ με τον Μασούρα.

Με επτά αλλαγές στην ενδεκάδα του ο Τραϊανός Δέλλας σε σχέση με τον αγώνα με την ΑΕΚ, καθώς κάτω από τα δοκάρια παρέμεινε ο Κνετ, στις δύο πλευρές οι Μεντίνα, Βάντερσον στα άκρα και Μαλής, Κωνσταντόπουλος στο κέντρο. Ταχάρ και Αρσούρα αμυντικοί μέσοι, στον άξονα ο Ντίας, αριστερά ο Μάσουρεκ, δεξιά ο Αριγίμπι και στην κορυφή ο Αζάντι.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, δεν έμεινε ευχαριστημένος…

…από την απόδοση της ομάδας του, όμως κράτησε το αποτέλεσμα λίγο πριν τη Τούμπα, δήλωσε στην κάμερα του navasports με τά τον αγώνα

Συγκεκριμένα ανέφερε:

”Έχει αλλάξει εντελώς την εικόνα του Παναιτωλικού, έχει βελτιωθεί, δεν κάναμε καλό παιχνίδι αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 20 λεπτά, μας έλειψε η έμπνευση στο επιθετικό κομμάτι, δεν ήμασταν η ομάδα που έχουμε δείξει σε άλλα ματς”. Είμαι ικανοποιημένος που κερδίσαμε. Θα αναλύσουμε το παιχνίδι τις επόμενες ώρες, είμαστε ευχαριστημένοι από την συμπεριφορά των παικτών και θα ετοιμαστούμε πλέον για το πολύ διαφορετικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Για τον ΠΑΟΚ:

”Οι βαθμοί εδώ και στη Τούμπα έχουν ακριβώς την ίδια αξία, τρεις βαθμούς διεκδικούμε και πάλι , δεν αλλάζει κάτι. Σήμερα δεν είχαμε τον έλεγχο, κάναμε πολλά λάθη, έλειψε η κατοχή και αυτά που κάνουμε συνήθως”.

Για τον Ντρέκερ και τον Ρέαπτσιουκ:

”Για πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ καλοί, ο Ντρέκερ ήταν πολύ καλός αν και είχε να παίξει καιρό, ενώ είμαι χαρούμενος φυσικά και για το ντεμπούτο του Ρέαμπτσιουκ που πήγε καλά.”

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός: Κνετ – Μεντίνα (84′ Ντάλσιο), Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Βάντερσον (69′ Περέιρα) – Ταχάρ (84′ Τσιγγάρας), Αρσούρα – Αριγίμπι (69′ Μανθάτης), Ντίας, Μάσουρεκ – Αζάντι (62′ Βέργος).

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ντρέγκερ (85′ Ανδρούτσος), Σισέ, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Εμβιλά, Μπρούμα (46’ Ρατζέλοβιτς), Φορτούνης (46’ Βαλμπουενά), Μασούρας (59′ Βρουσάι), Ελ Αραμπί (92′ Χασάν).

Με πληροφορίες + φωτο: navasports.gr


Σχολιάστε εδώ