Στ. Καλαφάτης: Επιτάχυνση διαδικασιών από το Νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ μέχρι την ανάπλαση του χώρου της ΔΕΘ

Στ. Καλαφάτης: Επιτάχυνση διαδικασιών από το Νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ μέχρι την ανάπλαση του χώρου της ΔΕΘ

Ανέλαβε σήμερα τα καθήκοντά του ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης Σταύρος Καλαφάτης παραλαμβάνοντας από τον προκάτοχό του Υφυπουργό Θεόδωρο Καράογλου. Στην ομιλία του ο Σταύρος Καλαφάτης, ανέφερε:

«Φίλε Θόδωρε, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Γνωριζόμαστε από παλιά  και εκτιμώ βαθιά την προσφορά σου στην Παράταξη, την πόλη μας, την Πατρίδα. Όπως και το ενδιαφέρον σου για τον άνθρωπο δίπλα μας. Και βέβαια το έργο σου για τη Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονία και τη Θράκη. Είπες πως θα είσαι παρών σε ό,τι χρειαστεί. Είμαι σίγουρος γι αυτό και σε ευχαριστώ. Θα χρειαστώ άλλωστε τη βοήθεια όλων. Διότι όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα. Και οι δύσκολοι καιροί που περνούμε απαιτούν συνένωση δυνάμεων και προσπαθειών, ενότητα και εθνική ομοψυχία.

Επανερχόμενος στο γνωστό μου αυτό μετερίζι θέλω να ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη του τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Με εμπνέει η ξεκάθαρη θέση και η απόφασή του ότι έχουμε να κάνουμε πολλά για τη Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονία και τη Θράκη.

Σημειώνω ως εξαιρετικά σημαντικές τις εγκρίσεις νέων επενδύσεων που φέρνουν νέο πλούτο και νέες θέσεις δουλειάς στη Β. Ελλάδα. Αλλά και τη δρομολόγηση νέων έργων που θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης μας. Θα κάνω ό,τι μπορώ για την επιτάχυνση των διαδικασιών παντού. Από το Νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ μέχρι την ανάπλαση του χώρου της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. Και βέβαια θα είμαι αρωγός των προσπαθειών που καταβάλλονται από τον Πρωθυπουργό και τα συναρμόδια Υπουργεία για τη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχονται στους  συμπολίτες μας, στους Μακεδόνες και τους Θρακιώτες. Από το χώρο της υγείας και της ασφάλειας ως τις αστικές συγκοινωνίες.

Ξέρουμε όλοι ότι έχουμε δύσκολους μήνες μπροστά μας. Ακόμη πιο βέβαιο ωστόσο είναι  πως η Πατρίδα μας – αμέσως μετά το τέλος της πανδημίας- θα μπει σε δυναμική οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική ανάταξη. Το εγγυώνται η εμπιστοσύνη που ανέκτησε η Πατρίδα μας, οι Κοινοτικοί πόροι που εξασφαλίσαμε, οι μεταρρυθμίσεις που έγιναν κι αυτές που έρχονται.

Έως τότε οφείλουμε να παίξουμε όλοι μαζί άμυνα στην πανδημία. Και ταυτόχρονα να μπούμε στην αντεπίθεση με την επιχείρηση «Ελευθερία» για τον εμβολιασμό το ταχύτερο δυνατό όλων μας. Ας τηρήσουμε λοιπόν όλοι τα μέτρα που συνιστούν οι ειδικοί και θεσπίζει η Πολιτεία.» ​


Σχολιάστε εδώ