Προς Μαξίμου: Ο πνιγμένος (από την πανδημία…) από τη Folli Follie πιάνεται!

Προς Μαξίμου: Ο πνιγμένος (από την πανδημία…) από τη Folli Follie πιάνεται!

Το καταλάβαμε: Όταν η δικαιοσύνη ελέγχει στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι λάσπη και συκοφαντία. Όταν ελέγχει στελέχη ΝΔ ή ΚΙΝΑΛ είναι… Μάιος κι έχει λιακάδα.

Αυτό το 9,6% που πιστεύει ότι το 2021 τα πράγματα στη χώρα θα πάνε πολύ καλύτερα, τι είναι; Γιαπωνέζοι τουρίστες ή πακιστανοί influencers;

«Τα σχολεία θα ανοίξουν κανονικά στις 8 Ιανουαρίου», δηλώνει η Ν. Κεραμέως. Άρα, αποκλείεται να… ανοίξουν! Χρυσάφι πιάνει, sushi γίνεται.

Στον ΣΥΡΙΖΑ πρώτα βρίζουν τους αστυνομικούς και μετά θέλουν να τους δώσουν μπόνους. Τέτοια σύγχυση προσανατολισμού ούτε ο καπετάνιος του «Τιτανικού»!

Την ημέρα που ο Τσίπρας κατηγορούσε την κυβέρνηση για εξυπηρέτηση οικονομικών συμφερόντων «έσκασε» η εμπλοκή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο σκάνδαλο της Folli Follie. Το λες και «θεία δίκη».

Γιατί λένε ότι η κυβέρνηση τρέχει πίσω από την πανδημία; Αποκλείεται δηλαδή να τρέχει η πανδημία πίσω από την κυβέρνηση; Κοινώς, να την έχει πάρει στο… κυνήγι;

Πρώτα γιατροί και νοσοκομειακοί θα κάνουν το εμβόλιο. Αν είχαμε ΠΑΣΟΚ, θα προηγούνταν τραγουδιστές και λουλουδούδες, για να ανοίξουν πρώτα τα μπουζούκια.

Κρούσματα κορονοϊού και στη Γροιλανδία. Πάνω που λέγαμε να πάμε long weekend, να… κυνηγήσουμε φώκιες.

Η ΑΔΕΔΥ ζητάει η Covid-19 να χαρακτηριστεί «επαγγελματική νόσος». Αν συνοδευτεί με καμιά αργία, τίποτα οδοιπορικά, ακόμη καλύτερα, ε;

Σύμφωνα με τον Σκανδαλίδη, ενοχλεί κάποιους ότι επανακάμπτει η ιδεολογία της σοσιαλδημοκρατίας. Ένας πόνος που έχω μέρες τώρα στη μέση από εκεί θα προέρχεται.

Ο Γιωργάκης έφερε το ΔΝΤ, έβαλε τη χώρα στα Μνημόνια, αλλά δηλώνει… δικαιωμένος από τις εξελίξεις! Στο baseball ή στο tennis;

Ονειρεύεται ακόμη μια προοδευτική, ριζοσπαστική, οραματική και ρεαλιστική διακυβέρνηση. Κάτι σαν χωριάτικη σαλάτα ένα πράγμα.

(Ντομάτα, αγγούρι, πιπεριά, φέτα κι ελιές θρού­μπες…)

Με τόσους γραφικούς που κυκλοφορούν στη χώρα, τι να σου κάνει η καμπάνια ενημέρωσης για το εμβόλιο; Ενέσεις με αμμοχάλικο χρειάζονται. (Και μπετόν ταχείας πήξεως…)

Π. Χαϊκάλης, Ρ. Μακρή και Τ. Κουΐκ βλέπουν συνωμοσίες κι αόρατους ε­χθρούς πίσω από το εμβόλιο. Βουλευτές κι οι τρεις του Καμμένου, που πίστευε ότι μας ψεκάζουν.

Πόλεμο κατά του Μπιλ Γκέιτς κήρυξε ο Βελόπουλος. Σαν να λέμε… Στ. Γονίδης εναντίον Μικ Τζά­γκερ, Βαμβακούλας κατά Ρονάλντο.

Και νέα, μεγαλεπήβολα σχέδια Μπακογιάννη για την Αθήνα: Θα κάνει πεζόδρομο τη Σταδίου, λούνα παρκ το Σύνταγμα και λιμνοθάλασσα την Ομόνοια.

(Με κάθε εισιτήριο του μετρό δώρο μάσκα κι ένα ζευγάρι βατραχοπέδιλα…)

Κρίσιμο ερώτημα: Αν προσβληθεί από κορονοϊό η Γεροβασίλη, υπάρχει κίνδυνος να μεταλλαχθεί σε Πάολα ή Έφη Σαρρή;

Δυναμική παρέμβαση του «Ρουβίκωνα» κατά του Jumbo. Άντε και την επόμενη φορά κατά του «GNTM».

Εκδικητική, λέει, η μεταγωγή του Κουφοντίνα στις φυλακές Δομοκού. Θα τον πήγαιναν στο «Elounda Beach», αλλά είναι στα βαψίματα.

Πλήγμα κατά του ΜέΡΑ25 η ματαίωση του καρναβαλιού της Πάτρας. Χάνει την ευκαιρία ο Βαρουφάκης να δείξει το ταλέντο του στις κλακέτες.

Φοβούνται, λέει, κάποιοι ότι με το εμβόλιο μπορεί να αλλοιωθεί το DNA τους. Κι από… επίδοξοι Αϊνστάιν γίνουν ο Μήτσος με το βουλκανιζατέρ στη γωνία.

Άντε να εμβολιασθούν Κυριάκος και Μαρέβα, μπας και βγουν από το σπίτι, να ξεσκάσουν λιγάκι.

Για τις αλλαγές στον τρόπο εισαγωγής στα ΑΕΙ «φταίει» ο ΣΕΒ λέει το ΚΚΕ. Και για τις αλλαγές στα εργασιακά ποιος; Το «Χαμόγελο του Παιδιού»; Για τι
αλλαγές στα ΜΜΜ η Κ. Γαρμπή;

Ως χώρα είμαστε δεύτεροι παγκοσμίως στις θεωρίες συνωμοσίας και μας κάνει εντύπωση που Βαρουφάκης και Βελόπουλος είναι στη Βουλή; Αντί να πρωταγωνιστούν σε θερινές επιθεωρήσεις…

Πήγαν αστυνομικοί να ελέγξουν καταστηματάρχη στο Αγρίνιο κι εκείνος τους απείλησε με μπαλτά! Το «Καλάσνικοφ» το είχε στείλει για σέρβις.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ