Ψηλά οι μετοχές Πιερρακάκη – Και νέα κίνηση στον χώρο της Δεξιάς πέραν της ΝΔ

Ψηλά οι μετοχές Πιερρακάκη – Και νέα κίνηση στον χώρο της Δεξιάς πέραν της ΝΔ

-Ανάλεκτα-

Μπορεί να είμαστε στο δεύτερο lockdown, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο πρωθυπουργός δεν κάνει ευρύτερους σχεδιασμούς, που έχουν να κάνουν και με τον ανασχηματισμό όταν βρει τον κατάλληλο χρόνο. Σε αυτό το πλαίσιο, ένα όνομα που συζητείται για το υπουργείο Παιδείας είναι του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη.

Θα δείξει

Νέα κίνηση στον χώρο της Δεξιάς πέραν της ΝΔ φαίνεται πως έχουν στα σκαριά ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Θάνος Τζήμερος. Σύμφωνα με δημοσίευμα, η επικοινωνία ξεκίνησε μέσω του διαδικτύου, καθώς υποστηρικτές τους διαπίστωσαν πως υπάρχει σύγκλιση σε πολλά θέματα μεταξύ τους και τους προέτρεψαν να συνεργαστούν. Ακολούθησαν συναντήσεις μεταξύ Τζήμερου και Κρανιδιώτη, όπου διαπιστώθηκε σύγκλιση των θέσεών τους σε ορισμένα θέματα και απόκλιση σε κάποια άλλα.

Περασμένα, ξεχασμένα

Μπορεί η επιλογή να είναι της κυβέρνησης, η προσπάθεια όμως είναι ελληνική υπόθεση. Έτσι, η πρώην υπουργός και πρώην Επίτροπος Άννα Διαμαντοπούλου ζήτησε συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή προκειμένου να τον ενημερώσει για την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΟΟΣΑ.Η κριτική που είχε ασκήσει κατά το παρελθόν στις κυβερνήσεις Καραμανλή φαίνεται πως πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ