«Η επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία δεν είναι αυτοσκοπός», επισημαίνει ο Μητσοτάκης… Απώτερος σκοπός είναι να… πέσουν οι τιμές στα μπρόκολα

«Η επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία δεν είναι αυτοσκοπός», επισημαίνει ο Μητσοτάκης… Απώτερος σκοπός είναι να… πέσουν οι τιμές στα μπρόκολα

Θα ’χουν φτάσει οι Τούρκοι στην Εύβοια και οι ξένοι θα πιέζουν τον Μητσοτάκη να κάνει διάλογο με τον Ερντογάν για το πώς θα μοιράσουν τη Ζάκυνθο. Αν κι εφόσον δεν εγείρει αξιώσεις η γειτονική Μάλτα.

Υπόσχεται ο Τσίπρας ότι αν γίνει πρωθυπουργός θα καθιερώσει τετραήμερη εργασία με τους ίδιους μισθούς. Και μπόνους… τριήμερα σε Αράχωβα ή Καϊμακτσαλάν.

Αν, λόγω καραντίνας, οι τρεις μάγοι στείλουν τα δώρα με μεταφορική, βλέπω να φτάνουν στη Φάτνη κατά τον Δεκαπενταύγουστο.

Για πλήρη αποτυχία της κυβέρνησης μιλάνε από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ζητάνε διακομματική για τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης. Στον πόλεμο χώρια, στη μάσα παρέα.

Απορία: Η κυβέρνηση τα ’χει κάνει μπάχαλο με την πανδημία βάσει σχεδίου ή της έχει προκύψει αυθόρμητα;

Ξύπνησε το ηφαίστειο της Αίτνας και πετάει λάβα σε ακτίνα 100 μέτρων. Θυμάται κανείς αν τελευταία είχε πάει προς τα κει ο Μητσοτάκης;

Μας κάνει εντύπωση που ο Βαρουφάκης νομίζει ότι πέτυχε ως υπουργός Οικονομικών; Εδώ ο Τραμπ είναι σίγουρος ότι κέρδισε τις εκλογές.

Αν συνεχίσει να πέφτει ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις, βλέπω τον Τσίπρα να υπόσχεται τριπλασιασμό μισθών και κατάργηση της εργασίας.

Τα weekends θα πηγαίνει πόρτα πόρτα ο Πολάκης να τους λέει μαντινάδες, ο Παπαδημούλης να τους εξηγεί το μυστικό της επιτυχίας του στον έρωτα και το real estate.

Ευτυχώς που προέκυψε το θέμα με την Ακρίτα και μάθαμε (!) ότι στα ΜΜΕ υπάρχει λογοκρισία. Επίσης, ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή.

Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει να βιαστούμε με το εμβόλιο. Σωστά. Αν περιμένουμε να πεθάνουν οι μισοί Έλληνες θα γλιτώσουμε και τα έξοδα για τις φαρμακευτικές.

Από την άλλη, θα έχουν δουλειά γραφεία τελετών, παπάδες κ.ά. Θα κυλάει το χρήμα. Τζίρος να γίνεται.

Στο νέο του βιβλίο ο Ν. Κοτζιάς κατηγορεί τις προηγούμενες κυβερνήσεις ότι είχαν δεχτεί διπλή ή και τριπλή ονομασία για τα Σκόπια. Ενώ εκείνος αντιστάθηκε και υπέγραψε για… σκέτο Μακεδονία!

Από την κυβέρνηση διευκρινίζουν ότι η ρύθμιση για τον δανεισμό αρχαιοτήτων δεν αφορά τον Φλαμπουράρη. Θα τον ε­ντάξουν στα… προχριστιανικά κειμήλια.

Είδηση: Σε εκλογική ετοιμότητα έχουν τεθεί στο ΚΙΝΑΛ. Δηλαδή; Αντί για latte η Φώφη πίνει πλέον cappuccino; Ο Σκανδαλίδης τρώει δύο μπουγάτσες.

Ο Τσίπρας νοίκιασε, λέει, βίλα στο Σούνιο γιατί τον βολεύει στις επαγγελματικές του δραστηριότητες. Το ψάρεμα εννοεί ή το surfing;

«Λεφτά υπάρχουν», επιμένει ο… γνωστός Γιωργάκης. Τόσοι γιατροί, τόσα φάρμακα, τόσες θεραπείες κι αποτέλεσμα μηδέν.

Είπε η Φ. Γεννηματά ότι η χώρα έχει ανάγκη από σοβαρή, αξιόπιστη και προοδευτική αντιπολίτευση. Η πίτσα να ’χει και μπέικον ή μόνο πεπερόνι;

Η Ελ. Ακρίτα υπερασπίζεται τον Τσίπρα και για τα παπούτσια που φοράει, αλλά δεν είναι, λέει, ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή, αν ήταν τι άλλο θα έκανε; Γενική καθαριότητα στη βίλα;

33 μέλη ΜΚΟ διώκονται για παράνομη διακίνηση μεταναστών. Τίποτα δικοί τους θα τους κάρφωσαν, επειδή είχαν ρίξει τις τιμές και χαλούσαν την πιάτσα.

Συγγνώμη, αλλά αν η δημοκρατία στη χώρα κινδυνεύει επειδή ήραν την ασυλία βουλευτού του ΜέΡΑ25, μη σώσει να… σωθεί αυτή η δημοκρατία!

Το 75% των ψηφοφόρων του Βελόπουλου δεν σκοπεύει να κάνει το εμβόλιο γιατί φοβάται. Δηλαδή, τι… χειρότερο μπορεί να πάθουν;

Δήλωσε ο Μητροπολίτης Πειραιά ότι στην οικονομία είναι αριστερός, στα εθνικά θέματα δεξιός. Σοσιαλιστής στο… τένις και κεντρώος στο ψάρεμα!

Από… εργάτης της Αριστεράς μετακλητός της Δεξιάς ο Γρ. Ψαριανός. Η ζωή τραβάει την ανηφόρα…

Υπάρχουν δύο… Ελλάδες: Μία που περνάει στην εποχή του 5G και η άλλη που έχει ξεμείνει στην περίοδο που οι άνθρωποι μόλις… είχαν κατέβει από τα δέντρα.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ