Το ντέρμπι ξεκίνησε! Τι δήλωσαν οι Φορτούνης και Ολιβέιρα για την σημερινή αναμέτρηση

Το ντέρμπι ξεκίνησε! Τι δήλωσαν οι Φορτούνης και Ολιβέιρα για την σημερινή αναμέτρηση

Φορτούνης: “Θα κερδίσουμε με αέρα πρωταθλητή”

Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ για το εξ’ αναβολής ματς της πρώτης αγωνιστικής της Super League (19.30, NS1HD) στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Κώστας Φορτούνης συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο σημαντικό ματς με τους “κιτρινόμαυρους”.

Ο Έλληνας μέσος μίλησε στο novasports.gr και αναφέρθηκε στην αγωνιστική του κατάσταση, την καλή ψυχολογία του και τον αέρα του πρωταθλητή τον οποίο πρέπει να παρουσιάσει ο Ολυμπιακός για να βγει νικητής απ΄το ντέρμπι.

Ολιβέιρα: “Με νοιάζει η νίκη με Ολυμπιακό, όχι το συμβόλαιό μου

Ο Νέλσον Ολιβέιρα μιλά αποκλειστικά στον Γιώργο Βασιλείου για τις συζητήσεις ανανέωσης του συμβολαίου του, αλλά και την ανοδική πορεία του στα τελευταία ματς, δίνοντας τις δικές του απαντήσεις.

Ο Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ μιλώντας αποκλειστικά στο Novasports.gr αναφέρεται στην δική του αγωνιστική κατάσταση, μετρώντας τρία γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια της Ένωσης, ερχόμενος από τον πάγκο: “Το χω ξαναπεί πολλές φορές, αλλά θα το πω ξανά. Για μένα ο επιθετικός δεν έχει υποχρέωση μόνο να σκοράρει.

Κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο. Ο κόσμος προφανώς πιστεύει ότι επειδή βάζω γκολ τελευταία είμαι σε καλή κατάσταση, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι και σε άλλα ματς που δεν σκόραρα βοήθησα την ομάδα μου. Γνωρίζω τις ικανότητές μου, γνωρίζω ότι μπορώ να έχω καλύτερη απόδοση,

Δείτε επίσης την απάντηση που έδωσε ο Νέλσον Ολιβέιρα στην ερώτηση που του έγινε για το αν υπάρχει κάποια εξέλιξη με την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ.

 


Σχολιάστε εδώ