«Κινητικότητα» στο Κτηματολόγιο

Ξεκίνησε και η «Κινητικότητα 2020» και αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Μητρώου Ανθρώπινου Δυναμικού του υπουργείου Εσωτερικών οι προκηρύξεις για την κινητικότητα στο Δημόσιο κατά το 2020. Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν να δουν τις θέσεις που έχει προκηρύξει το Κτηματολόγιο και να θέσουν υποψηφιότητα για όσες από αυτές τους ενδιαφέρουν.

Ημερίδα για τη Γεωπληροφορική

Το TEE Αιτωλοακαρνανίας, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για επιμόρφωση των μελών του, συνδιοργανώνει με την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ημερίδα με θέμα «Σύγχρονες Εφαρμογές Γεωπληροφορικής για Μηχανικούς. Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών, Κτηματολόγιο & Τηλεπισκόπηση». Η ημερίδα θα υλοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020, μεταξύ 18:00 – 21:00. Περισσότερα στο http://gispro.ll-learning.uth.gr/form/.

1.800 ακίνητα έχει ο Δήμος Χίου

Δυναμικά εξελισσόμενη είναι η διαδικασία υποβολής στο Κτηματολόγιο και δήλωσης στο Ε9 των ακινήτων που ανήκουν στον Δήμο Χίου και αριθμούν περί τα 1.800 αστικά και αγροτικά, όπως είπε πρόσφατα στο Ράδιο Αλήθεια της Χίου ο αντιδήμαρχος Χάρης Μπουρνιάς, ο οποίος πρόσθεσε ότι εδώ και 15 μήνες γίνεται συστηματική προσπάθεια.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ