Τελεσίγραφο της ΕΕ προς την Τουρκία: Περίοδος χάριτος μέχρι τον Μάρτιο… Προλαβαίνει, δεν προλαβαίνει ο Ερντογάν να κάνει απόβαση στην… Καλαμάτα

Τελεσίγραφο της ΕΕ προς την Τουρκία: Περίοδος χάριτος μέχρι τον Μάρτιο… Προλαβαίνει, δεν προλαβαίνει ο Ερντογάν να κάνει απόβαση στην… Καλαμάτα

Στο μεταξύ το «Oruc Reis» θα έχει περάσει το Σούνιο και θα κάνει έρευνες ανοιχτά στο Πασαλιμάνι.

Άγριος… καβγάς Μητσοτάκη – Τσίπρα: Ο πρώτος κατηγορεί τον δεύτερο για το εξοχικό κι εκείνος τον καταγγέλλει για το ποδήλατο.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο και νέας παράτασης των μέτρων. Αν έχετε κανονίσει τίποτα για Δεκαπενταύγουστο ξεχάστε το. Από 28η Οκτωβρίου και πέρα…

Διευκρινίζουν από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Τσίπρας νοίκιασε τη βίλα στο Σούνιο για να ξεκουράζεται τα weekends. Από τον… πόλεμο κατά του καπιταλισμού και της παγκοσμιοποίησης.

Έτσι κι ανοίξουν κάποια στιγμή τα εμπορικά, οι ουρές θα είναι ορατές από το διάστημα.

Ο Μητσοτάκης με τα… 634 ακίνητα την «πέφτει» στον Τσίπρα επειδή νοίκιασε εξοχικό. Σαν να βγουν τα Mall να καταγγείλουν για αθέμιτο ανταγωνισμό τα mini markets.

Όπου να ’ναι, θα τσακώνονται για το ποια θα νικήσει στο «Bachelor» και ποιο είναι το μυστικό που συνδέει «Δούκα» και «Βόσκαρη» στις «Άγριες Μέλισσες».

Η Δ. Βανδή ότι την α­ντιγράφει η Έφη Σαρρή.

Ο Τσίπρας θα μηνύσει όσους έγραψαν ότι αγόρασε βίλα εκατ. Αντί να τους ευχαριστήσει που του ανεβάζουν το κασέ.

Και σιγά τη βίλα δηλαδή. Ούτε μια εσωτερική πισίνα δεν έχει. Ούτε καν ένα γήπεδο του γκολφ για να εκτονώνεται. Ένα τζακούζι για να ξεχνιέται.

Προτείνει η Φώφη οι πολιτικοί αρχηγοί να κάνουν όλοι μαζί το εμβόλιο μπροστά στις κάμερες. Με την ευκαιρία στήνουν κι ένα καραόκε πάρτι.

Να δείξει ο Κουτσούμπας το ταλέντο του στο ρεμπέτικο, ο Βελόπουλος στο μαντολίνο, ο Βαρουφάκης στο pole dancing.

Ο Κυριάκος έχει βάλει στο Ανάπτυξης τον Παπαθανάση για να κάνει τη δουλειά και τον Άδωνη για να βγαίνει στα κανάλια;

Το 49% των ψηφοφόρων του ΚΚΕ δεν προτίθεται να κάνει το εμβόλιο. Αντ’ αυτού, θα τους ψεκάζει με βότκα ο Κουτσούμπας. (Με δύο σταγόνες τζίντζερ…)

Εδώ που τα λέμε, αν μετά από τεσσεράμισι χρόνια πρωθυπουργός ο Τσίπρας αποκτούσε μια…απλή βίλα στο Σούνιο, θα ήταν αποτυχία. Το λογικό θα ήταν να αγόραζε ολόκληρο το Σούνιο.

Καταγγέλλει τα κανάλια ο Βαρουφάκης ότι δεν προβάλλουν εκτενώς τις απόψεις του. Αντί να λέει ευχαριστώ που τις κρύβουν για να μην τον εκθέσουν.

Έκπληκτος… ο Μηταράκης διαπιστώνει ότι η Τουρκία, σε συνεργασία με ΜΚΟ, στέλνει στην Ελλάδα λαθρομετανάστες από την Αφρική.

Δηλαδή, μέχρι τώρα τι νόμιζε; Ότι τους έφερνε ο πελαργός ή η ACS;

Συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 προτείνει ο Τσακαλώτος. Για τις επόμενες εκλογές ή για τις… επικείμενες Απόκριες;

Ν. Δένδιας: «Η απειλή της Τουρκίας δεν θα εκλείψει ως διά μαγείας». Διά του… αντιτορπιλικού ίσως;

Τι sms στέλνει ο Τσίπρας για να πάει από την Κυψέλη στο Σούνιο;

Ισραηλινός αξιωματούχος υποστηρίζει ότι ο Τραμπ συνεργάζεται με τους εξωγήινους. Λόγω… συγγένειας!

Τώρα με τη βίλα δεν κινδυνεύει να μείνει άνεργος κι ο Ραγκούσης. Όλο και κάποια θέση… κηπουρού θα ανοίξει.

Απορία: Το «Πράττω» του Κοτζιά έγινε τελικώς κόμμα ή συνεχίζει ως κρεπερί- τζελατερία; Ρωτούν από το «Cosmopolitan». (Σελ. 34, «Πώς να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας…)

Προς το παρόν η Τουρκία διεκδικεί το Καστελλόριζο, σε δύο χρόνια θα αμφισβητεί την Αίγινα, σε τρία θα θέτει θέμα Άμφισσας…

… και σε καμιά πενταετία ο Ερντογάν θα χτίζει βίλα με πισίνα και γήπεδο 5×5 στη Λευκάδα.

Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει (στα Λεγραινά…) και ξανά προς τη δόξα τραβά!

Φωνάζει ο Βελόπουλος ότι ζούμε σαν φυλακισμένοι, ενώ στην Ταϊβάν κυκλοφορούν ελεύθεροι χωρίς μέτρα.

Επίσης, στην Κένυα κυνηγάνε αντιλόπες! Στην Αλάσκα εκτρέφουν φώκιες.

Τελικά, πιο φθηνά βρίσκεις βίλα στο Σούνιο δίπλα στη θάλασσα, παρά δυάρι στο Αιγάλεω με θέα τον φωταγωγό.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ