Επαγγελματικό Επιμελητήριο: Ανοίγουν Σάββατο ή Κυριακή τα κομμωτήρια

Επαγγελματικό Επιμελητήριο: Ανοίγουν Σάββατο ή Κυριακή τα κομμωτήρια

Στο πλαίσιο του σταδιακού ανοίγματος της αγοράς, αναμένεται τις επόμενες ημέρες –Σάββατο ή Κυριακή- να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα κομμωτήρια. Αυτό έγινε γνωστό μετά από επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που είναι ανηρτημένη στο διαδικτυακό τόπο του Επαγγελματικού Επιμελητήριου, το άνοιγμα των συγκεκριμένων επιχειρήσεων θα προηγηθεί καθώς κρίνεται ότι μπορούν να εφαρμοστούν με ακρίβεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Όλες οι λεπτομέρειες για το πότε ακριβώς και πώς θα ανοίξουν κι άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν αύριο Παρασκευή 11/12, σε σχετικές ανακοινώσεις που θα γίνουν από την κυβέρνηση, όπως προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha αναφέρθηκε στην επιφύλαξη των ειδικών και της κυβέρνησης για οποιοδήποτε άνοιγμα στη λειτουργία των καταστημάτων τα Χριστούγεννα, όσο το επιδημιολογικό φορτίο παραμένει στα υψηλά επίπεδα των τελευταίων ημερών.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Είναι βέβαιο ότι δεν θα πάμε σε άνοιγμα όπως πολλοί το είχαν φανταστεί” και έκανε λόγο για “καμπανάκια” μετά τις εικόνες συνωστισμού σε Harrods και Γαλλία. Για το τι ακριβώς θα γίνει σε λιανεμπόριο, εκκλησίες και κομμωτήρια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρέπεμψε σε ανακοινώσεις την Παρασκευή.


Σχολιάστε εδώ