Προσφυγή στη Δικαιοσύνη προαναγγέλλει ο Αλ. Τσίπρας για την εξοχική κατοικία – Δημοσίευσε το μισθωτήριο του σπιτιού στο Σούνιο

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη προαναγγέλλει ο Αλ. Τσίπρας για την εξοχική κατοικία – Δημοσίευσε το μισθωτήριο του σπιτιού στο Σούνιο

Με ανάρτηση του στο Facebook, στην οποία παραθέτει τα σχετικά έγγραφα, ο Αλέξης Τσίπρας δίνει στη δημοσιότητα τα σχετικά ενοικιαστήρια συμβόλαια, των εξοχικών κατοικιών που ενοικίαζε από το 2015, ώστε «να τελειώσει οριστικά αυτό το καλαμπούρι της λάσπης και της συκοφαντίας».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον κ. Μητσοτάκη κατηγορώντας τον ότι επέλεξε τη λάσπη επειδή «αισθάνεται στριμωγμένος» και τον καλεί να δημοσιοποιήσει και εκείνος «τα μισθωτήρια συμβόλαια που τον αφορούν, τα έξοδα συντήρησης των δεκάδων ακινήτων που έχει στη κατοχή του και ειδικότερα για τα δάνειά του και τις σχετικές ρυθμίσεις αποπληρωμής».

Επιπλέον, προαναγγέλλει προσφυγή στη Δικαιοσύνη αν δεν ανασκευάσουν και αποκαταστήσουν την αλήθεια «όσοι την κακοποίησαν», όπως αναφέρει.

Ολοκληρη η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κος Μητσοτάκης επιλέγει τη λάσπη για να αντιμετωπίσει τους πολιτικούς του αντιπάλους, σε μια στιγμή που αισθάνεται στρυμωγμένος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιογραφικά πιστόλια αναλαμβάνουν για λογαριασμό του, δολοφονίες χαρακτήρα, με fake news που αφορούν την προσωπική μου ζωή και την οικογένειά μου.


Σχολιάστε εδώ