Σταδιακή άρση του lockdown σχεδιάζει η κυβέρνηση… Αύριο ανοίγουν τα κομμωτήρια, Μάιο σάουνες και spa και εκεί κατά τον Οκτώβριο σνακ μπαρ και πλαζ

Σταδιακή άρση του lockdown σχεδιάζει η κυβέρνηση… Αύριο ανοίγουν τα κομμωτήρια, Μάιο σάουνες και spa και εκεί κατά τον Οκτώβριο σνακ μπαρ και πλαζ

Ναι, ότι στον ΕΟΔΥ έκρυβαν τα κρούσματα είναι ψέμα και συκοφαντία. Ότι δεν τα έκρυβαν είναι σύ­ντομο ανέκδοτο.

Στην πρώτη φάση της πανδημίας πέτυχε η κυβέρνηση. Στη δεύτερη απέτυχε η κοινωνία. Αν έχουμε και τρίτη θα φταίει η… τρύπα του όζοντος. Αν όχι ο Μέσι.

Προς το παρόν, στον ΣΥΡΙΖΑ μετράνε τους νεκρούς από τον κορονοϊό. Η επόμενη μεγάλη πολιτική κίνηση ποια θα είναι; Να αρχίσουν να ανοίγουν τάφους;

Νύχτα με τον φακό ο Τσίπρας. Την τσάπα ο Πολάκης, το φτυάρι ο Σκουρλέτης. Τις μπίρες στα διαλείμματα θα φέρνει η Γεροβασίλη. (Τύπου «η πιο καλή γκαρσόνα είμαι εγώ»…)

Δημόσια θα κάνει το εμβόλιο κι ο Βαρουφάκης. Τόση προϋπηρεσία στο κουκλοθέατρο κρίμα να πάει χαμένη.

Με lockdown θα κάνουμε Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Θεοφάνια, Κούλουμα. Για το Πάσχα παίζεται ακόμη…

Οικογενειακώς και σε δημόσια θέα θα κάνει το εμβόλιο ο Μητσοτάκης. Ποιος είπε ότι η πανδημία δεν προσφέρει ευκαιρίες; Για… πολιτικό σόου!

Στα εγκαίνια του ασανσέρ της Ακρόπολης έδωσε το «παρών» ο Μητσοτάκης. Αν δεν είχαμε καραντίνα θα έκανε «γκεστ» σε δεξιώσεις και παιδικά πάρτι.

Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ ζητάει τα σχολεία να ανοίξουν μετά τις γιορτές. Της Πρωτοχρονιάς ή του… Δεκαπενταύγουστου;

Πρόγραμμα αναδάσωσης της χώρας εξήγγειλε η κυβέρνηση. Καιρός ήταν. Με τόσες πυρκαγιές τα τελευταία χρόνια δεν έχει απομείνει τίποτα να… κάψουμε!

Είναι γεγονός. Θ. Τζήμερος και Φ. Κρανιδιώτης σχεδιάζουν να ιδρύσουν… σοβαρό δεξιό κόμμα. Περισσότερες πιθανότητες έχουν στο μπόουλινγκ. Ή στο χόκεϊ επί χόρτου.

Ο Βαρουφάκης κήρυξε τον πόλεμο σε Google, Amazon, Facebook, Netflix. Ok, αλλά δεν είναι κάπως νωρίς για τις Απόκριες;

Και γιατί εξαιρεί, παρακαλώ, το Instagram, τη Unicef, το ΝΑΤΟ, τα «τρία παιδιά βολιώτικα».

Στην πρώτη φάση της πανδημίας ανέβαζαν τον αριθμό των κρουσμάτων για να φοβηθεί ο κόσμος. Στη δεύτερη τον χαμηλώνουν για να μην… τρομάξει η κυβέρνηση.

Ο Χρυσαυγίτης Γ. Λαγός έκανε αγωγή στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας γιατί τον χαρακτήρισε «αντι-­
δημοκράτη». Εντάξει, δεν τον είπε χοντρό κι ανεκδιήγητο.

Σύμφωνα με έρευνα, το 19% θα προτιμούσε κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ – ΜέΡΑ25. Ποιος είπε ότι με την πανδημία χάσαμε την αίσθηση του χιούμορ;

Πλάκα έχει. Την κυβερνητική πολιτική (πανδημία, «Έκθεση Πισσαρίδη») υπερασπίζεται ο Σημίτης, ενώ Καραμανλής και Σαμαράς σιωπούν ή… κρύβονται!

Ξεκαθάρισε ευτυχώς και η υπόθεση με τον Ν. Σφακιανάκη: Η κόκα δεν ήταν δική του, το όπλο το είχε για να προστατεύσει τη ζωή του (…από τα UFO)…

…και το teaser για να χτυπάει κάθε πρωί τον φραπέ.

Ο Τζο Μπάιντεν έσπασε το πόδι του καθώς έπαιζε με τα σκυλιά. Σκέψου μεθαύριο που θα παίζει με τα πυρηνικά.

Χριστούγεννα με lockdown, Απόκριες με μάσκες και αντισηπτικά και Πάσχα με ζουρλομανδύα. Όσοι πιστοί προσέλθετε (…στο Δρομοκαΐτειο).

Θα μας προκύψει στα καλά καθούμενα κάνας νέος Τρωϊκός Πόλεμος και θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν οι τούρκοι influencers.

Πέντε μοναχές σε μοναστήρι στα Καλάβρυτα μπλοκάρουν έργα ηλεκτροδότησης εκατ. ευρώ με το επιχείρημα ότι τους… χαλάνε την ησυχία. Αθάνατη Ελλάδα…

Τι να πεις για το γεγονός ότι κάποιοι πιστεύουν πως ο Ερντογάν θα σταματήσει τις προκλήσεις; Σαν να περιμένεις να γίνει ο λύκος… χορτοφάγος. Η Πάολα ντίβα της όπερας.

Τι είδηση είναι δηλαδή ότι Τζήμερος – Κρανιδιώτης θα κατέβουν μαζί στις εκλογές; Όταν έχει προηγηθεί το δίδυμο Αντύπας – Χριστοδουλόπουλος στην παραλιακή.

Ο Βελόπουλος ζητάει εγγυήσεις ότι είναι ασφαλές για να κάνει το εμβόλιο. Και, δηλαδή, τι χειρότερο μπορεί να πάθει;

Αν είναι δυνατόν να λένε αντιδημοκράτη τον Λαγό! Τον εγγονό του Γέρου της Δημοκρατίας και απόγονο του Μαχάτμα Γκάντι.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ