O Άρης με δέκα παίκτες 2-2 με τον Ατρόμητο

O Άρης με δέκα παίκτες 2-2 με τον Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος βρέθηκε να προηγείται με 2-0 ενώ ο Άρης αγωνίζονταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ροζ, όμως η ομάδα του Άκη Μάντζιου, έδειξε ψυχή, διάθεση και πήρε σημαντικό βαθμό δεδομένου πως έπαιζε με δέκα παίκτες!

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ 

Ο Άρης ξεκίνησε με 4-2-3-1 με  Σιαμπάνης στο τέρμα αριστερά Γκανέα, δεξιά Σούντγκρεν, Δεληζήσης Ροζ κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Ματίγια Σάσα αμυντικά χαφ, αριστερά ο Γκάμα δεξιά ο Γκαρσία, Μπερτόλιο στο κέντρο και στην επίθεση ο Μάνος.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με 3-4-3 Γιαννιώτης, αριστερά ο Γκαλβάο, δεξιά ο Γούτας, κέντρο ο Ρισβάνης. Αριστερά Τομάσεβιτς, δεξιά Γκάλο, Χαρίσης και Νάτσος στο κέντρο. Μουνίθ αριστερά στην επίθεση, Ενσικουλού δεξιά και κορυφή ο Μανούσος.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Γκαλβάο, Ρισβάνης, Γούτας, Γκάλο, Τομάσεβιτς(72 Κιβρακίδης), Νάτσος, Χαρίσης(86 Σάλομον), Μουνίθ(72 Χριστοδουλόπουλος), Ενσικουλού(86 Μάτιτς) , Μανούσος(72 Κωτσόπουλος).

Άρης: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήσης, Σάσα, Γκανέα(59 Κάτσε), Ματίγια, Μπερτόγλιο, Γκαρσία(60΄Σίλβα) , Γκάμα (42 Μπεναλουάν), Μάνος(76 Μαντσίνι)

Διαιτητές : Άγγελος Ευαγγέλου με βοηθούς τους Δημήτρη Μαυρουδή,  Μιχάλη Παπαδάκη

Mε πληροφορίες απο το novasport.gr


Σχολιάστε εδώ