Κυρ. Μητσοτάκης: Μείωση φορολογίας, μείωση ασφαλιστικών εισφορών στο 3,9% και κατάργηση εισφοράς αλληλεγγύης

Κυρ. Μητσοτάκης: Μείωση φορολογίας, μείωση ασφαλιστικών εισφορών στο 3,9% και κατάργηση εισφοράς αλληλεγγύης

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έστειλε μήνυμα προώθησης των μεταρρυθμίσεων από την πλευρά της κυβέρνησης μιλώντας την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η οικονομική στρατηγική για το 2021 περιλαμβάνει μείωση της φορολογίας για τις επιχειρήσεις και την εργασία, μείωση ασφαλιστικών εισφορών στο 3,9% και κατάργηση του τέλους αλληλεγγύης, προκειμένου η χώρα να γίνει πιο ανταγωνιστική στο παγκόσμιο περιβάλλον.

“Δε θα χάσουμε χρόνο θα εφαρμόσουμε ένα σχέδιο μεταρρυθμίσεων που θα κάνει την Ελλάδα μία ανταγωνιστική χώρα. Μία ηγέτιδα χώρα στο μέλλον. Και μιλάω για την ψηφιακή Επανάσταση και την πράσινη μετάβαση. Έχουμε κάνει πολλά προς αυτή την κατεύθυνση. Είμαι πεπεισμένος ότι μόλις περάσει η πανδημία, η Ελλάδα θα είναι στην πλευρά των νικητών. Γιατί θα υπάρχουν νικητές και χαμένοι… Αντιμετωπίσαμε πολύ καλά το πρώτο κύμα. Το δεύτερο κύμα είναι μεγαλύτερη πρόκληση. Όμως, είμαι πεπεισμένος ότι με τα σωστά μέτρα θα μπορέσουμε να το θέσουμε υπό έλεγχο…”, σημείωσε ο πρωθυπουργός.


Σχολιάστε εδώ