Europa League 2020… ο εφιάλτης της ΑΕΚ

Europa League 2020… ο εφιάλτης της ΑΕΚ

ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-4 από την πορτογαλική Sporting Braga στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας σε αγώνα της πέμπτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League 2020-21.

Οι Πορτογάλοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκαν μέσα σε περίπου 10 λεπτά με 0-2 με τα γκολ των Τορμένα και Εσγκάιο, η ΑΕΚ μείωσε προσωρινά με τον Νέλσον Ολιβέιρα, όμως ένα ακόμα γκολ στο τέλος του ημιχρόνου με σκόρερ τον Ρικάρντο Ορτα αποκατέστησε τη διαφορά των δύο γκολ. Τα τέρματα των Γκαλένο και Βασιλαντωνόπουλου στο δεύτερο μέρος διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Μία ακόμη αγωνιστική, με την Λέστερ στην Αγγλία, για να τελειώσει ο φετινός εφιάλτης των «κιτρινόμαυρων», που δεν παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί ούτε σήμερα, ενώ μέτρησαν την τρίτη εντός έδρας ήττας τους σε ισάριθμα παιχνίδια!

Τώρα ο έρχονται τα δύσκολα με το αθηναϊκό ντέρμπι που ακολουθεί.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Ινσούα, Νεντελτσιάρου, Χνιντ, Μπακάκης (46′ Βασιλαντωνόπουλος), Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος (74′ Γκαρσία), Αλμπάνης (60′ Τάνκοβιτς), Λιβάια, Ολιβέιρα (60′ Ανσαριφάρντ)

Μπράγκα (Κάρλος Καρβαλιάλ): Ματέους, Σεκέιρα, Τόρμενα, Μπρούνο Βιάνα (46′ Κάρμο), Εσγκάιο, Κάστρο (78′ Νοβάις), Αλ Μουσράτι (57′ Φρανσέρτζιο), Μεντέιρος (57′ Αντρέ Όρτα), Ρικάρντο Όρτα, Γκαλένο, Παουλίνιο (70′ Γκιλιέρμε)


Σχολιάστε εδώ