“Βροχή” τα γκολ στη Ριζούπολη Απόλλων-Βόλος 3-3

“Βροχή” τα γκολ στη Ριζούπολη Απόλλων-Βόλος 3-3

Θέαμα και γκολ στο παιχνίδι στη Ριζούπολη όπου ο Απόλλων Σμύρνης αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 με τον Βόλο στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής στη Super League. Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν οι Τσιλούλης 45’, Ντομίνγκες 48’ και Μπενιτέλι 55’ ενώ για τον Βόλο βρήκαν δίχτυα οι Δουβίκας 60′, Μπαρτόλο 79′ και Κολόμπο 90’+.

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι όπου το πρώτο γκολ αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, αλλά ύστερα από εξέταση στο VAR, ο διαιτητής Κουτσιαύτης έδειξε σέντρα.

Καταπληκτική και αντεπίθεση του Βόλου που ενώ έχανε με 3γκολ σε μισή ώρα αγώνα κατάφερε να πετύχει άλλα τρία τέρματα και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αριστομένης Κουτσιαύτης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φατιόν, Μπεντινέλι, Βερχούλστ, Μπαξεβανίδης – Δημόπουλος, Νίνης, Περέα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Βερχούλστ, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Μπρούσιτς, Μπαξεβανίδης, Χουχούμης (76΄ Τσαμπούρης), Φατιόν, Κολ (76΄ Μαρκ Φερνάντεθ), Τσιλούλης (58΄ Σλίβκα), Μπεντινέλι (84΄ Μουνιέ), Ιωαννίδης.

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Φεράρι, Δημόπουλος, Κολόμπο, Μήτογλου (50΄ Νίνης), Κιάκος (51΄ Γέντρισεκ), Ριένστρα, Ουάρντα, Μαρτίνες (70΄ Μπαρτόλο), Περέα, Δουβίκας.


Σχολιάστε εδώ