«Αν είχαμε περισσότερες ΜΕΘ, θα είχαμε περισσότερους θανάτους»… διέγνωσε ο Γεραπετρίτης… Σαν να λέμε, αν ο παππούς μου είχε τρεις ρόδες και καρότσα θα ήταν τρίκυκλο

«Αν είχαμε περισσότερες ΜΕΘ, θα είχαμε περισσότερους θανάτους»… διέγνωσε ο Γεραπετρίτης… Σαν να λέμε, αν ο παππούς μου είχε τρεις ρόδες και καρότσα θα ήταν τρίκυκλο

Αν είχε και φτερά θα ήταν «Phantom»!

Ενώ η Όλγα Γεροβασίλη προέβλεψε ότι αν είχαμε περισσότερες ΜΕΘ, δεν θα είχαμε lockdown. Τουτέστιν, αν είχαμε περισσότερα τρόλεϊ, θα είχαμε λιγότερα ναυάγια.

Κατά τον… Μήτσο από τα Πετράλωνα, αν είχαμε περισσότερα (δωρεάν) γιαούρτια, θα είχαμε λιγότερους πολιτικούς.

«Πανηγυρίζει» ο Άδωνης για το ότι, συγκριτικά με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, στην Ελλάδα πεθαίνουν λιγότεροι από την πανδημία. Ώρα είναι…

…να βγει κι ο καπετάνιος του «Εξπρές Σάμινα» και να… καταγγείλει ότι στον «Τιτανικό» είχαν πνιγεί πολύ περισσότεροι.

Όπου να ’ναι, από τον ΣΥΡΙΖΑ θα πηγαίνουν σε κηδείες νεκρών από την πανδημία, θα μοιρολογούν και θα… καταριούνται τον Μητσοτάκη!

Τόσες γκάφες μαζεμένες στην κυβέρνηση αποκλείεται να είναι από άγνοια ή ανικανότητα. Επίτηδες το κάνουν, για να μας… σπάνε τα νεύρα.

Μέσα στον «Ευαγγελισμό» ο Αρχιεπίσκοπος έδινε τη μάχη για τη ζωή. Έξω οι μητροπολίτες έδιναν μάχη για την… καρέκλα του!

Αλ. Τσίπρας: «Εμείς έχουμε και τη γνώση και το σχέδιο και τη θέληση να πετύχουμε». Σέντερ-φορ ψάχνουμε.

Κακοήθειες ότι στον ΣΥΡΙΖΑ ποντάρουν στην πανδημία για να ανέβουν στις δημοσκοπήσεις. Σαν να πεις ότι κάνει καριέρα στο λαϊκό τραγούδι ο Α­ντύπας.

Αποκλειστικό: Ο Μαραντόνα ήταν μέλος του ΚΚΕ, στη ΤΟ στις Κουκουβάουνες και τις νύχτες κολλούσε αφίσες του Παφίλη.

Καταγγέλλει την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ για τις ελλείψεις στις ΜΕΘ. Αν, πάλι, δεν υπήρχαν κενά, θα φώναζε ότι τα νοσοκομεία δεν έχουν τζακούζι! Spa και ατμόλουτρα.

Επίσης, ότι το μενού των ασθενών δεν έχει chateaubriand, σαλάτα με σος vinegret και creme brulee για επιδόρπιο.

Τη δεύτερη χρονιά με Μητσοτάκη είχαμε σεισμούς, κρίση με την Τουρκία, πανδημία. Την τρίτη; Ναυάγια, έκρηξη ηφαιστείου, επισκέψεις UFO;

Άδωνης: «Μας κυβερνάει ο ιός»! Ναι, ε; Κι εγώ που νόμιζα ότι μας κυβερνάει ο Μητσοτάκης.

«Σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή η χώρα χρειάζεται μια σοβαρή κυβέρνηση», δήλωσε ο Τσίπρας. Π.χ., με Καμμένο, Πολάκη, Τασία, Θεανώ, Χαϊκάλη κ.λπ.

Σε κόμμα μετατρέπει την Κίνηση «Πράττω» ο Ν. Κοτζιάς. Σκληραίνει κι άλλο ο ανταγωνισμός στον χώρο των… κομμωτηρίων!

Πρόθεσή του είναι να κατέβει στις επόμενες εκλογές. Για τη Eurovision δεν προλαβαίνει; Το «Next Top Model 4», έστω;

«Προ των πυλών η πανδημία», προειδοποιούν οι επιστήμονες. Οπότε, αν αύριο πρωί σας χτυπήσουν την πόρτα, πιθανότατα δεν θα είναι η Αντζ. Τζολί! Ή, έστω, η Β. Μπάρμπα.

Μετά την Amazon ο Βαρουφάκης σχεδιάζει μποϊκοτάζ κατά του Χάρι Πότερ, των καλλιστείων «Μις Κόσμος» και των Beatles.

Ο Ερντογάν οργανώνει beach party στα Κατεχόμενα και ο Αναστασιάδης ονειρεύεται επανένωση της Κύπρου. Συγγνώμη, αλλά πιο πιθανό είναι να πάρει ο ΑΠΟΕΛ το Τσάμπιονς Λιγκ.

Υφίσταται, λέει, Νεολαία του ΜέΡΑ25. Δηλαδή, αγόρια και κορίτσια που όταν μεγαλώσουν ονειρεύονται να γίνουν Βαρουφάκης ή Σακοράφα. Μιλάμε χειρότερα κι από… influencer.

Σύμφωνα με έρευνα, το 24% δεν σκοπεύει να κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Θα περιμένει να βγει αυτό για τη βλακεία;

Ενώ το 46,4% πιστεύει ότι θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει το δεύτερο lockdown. Αν είχαμε ανοίξει εγκαίρως το air condition, να… τρομάξει ο κορονοϊός.

Στην Εσθονία παραιτήθηκε υπουργός όταν αποκαλύφθηκε ότι έστελνε τα παιδιά στο σχολείο με κρατικό αυτοκίνητο. Αν ήταν εδώ…

…θα είχε απολυθεί ο διευθυντής του σχολείου, ο επιστάτης και θα είχαν συλληφθεί δύο – τρεις περαστικοί για παραδειγματισμό.

Δικαίως φωνάζουν κάποιοι επειδή η κυβέρνηση δίνει 120 εκατ. στην Aegean. Το σωστό θα ήταν να την αφήσει να κλείσει και τα ταξίδια προς το εξωτερικό να γίνονται με… κάρα.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ