Γλυκές αλχημείες: Λαχταριστό ραβανί με μια βελούδινη κρέμα μαστίχας, πραλίνα αμυγδάλου και μια μους πραλίνας με σοκολάτα

Γλυκές αλχημείες: Λαχταριστό ραβανί με μια βελούδινη κρέμα μαστίχας, πραλίνα αμυγδάλου και μια μους πραλίνας με σοκολάτα

Ο Στέλιος κάθε Σάββατο στις 20.00 στο OPEN, μας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό ταξίδι ανακάλυψης στον μαγικό κόσμο της ζαχαροπλαστικής. Μαζί του δημιουργούμε λαχταριστά επιδόρπια με ελάχιστα υλικά, αλλά και απαιτητικά γλυκά με εντυπωσιακή εμφάνιση.

Με διαφορετικές γεύσεις, δημιουργική ματιά και έμπνευση μας περιμένει ο Στέλιος και σε αυτό το επεισόδιο! Ένα κλασικό γλυκό, το ραβανί, μεταμορφώνεται σε μια εξίσου λαχταριστή μοντέρνα εκδοχή του, ενώ η βελούδινη κρέμα με γεύση μαστίχα, η οποία το συνοδεύει, μεταφέρει την απόλαυση σε άλλο επίπεδο.Το αγαπημένο σιροπιαστό μπαίνει σε κολωνάτο ποτήρι στην πιο μοντέρνα εκδοχή του, χωρίς να υστερεί σε γεύση. Ένα ραβανί, στο οποίο δεν θα μπορέσει να αντισταθεί κανείς!

Ο Στέλιος στη συνέχεια επιστρέφει στην αγαπημένη του σοκολάτα. Μας δείχνει τον τρόπο να φτιάξουμε μια λαχταριστή πραλίνα αμυγδάλου με 2 μόνο υλικά, την οποία στη συνέχεια χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει μια μους πραλίνας με σοκολάτα που δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Η ζαχαροπλαστική στα καλύτερά της!

«Γλυκές Αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο, κάθε Σάββατο στις 20.00 στο OPEN.

#glykesalchimies_official

#eisaiOPEN

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε εδώ