Για να κυκλοφορήσουμε ελεύθεροι πρέπει να πέσουν κάτω από 500 τα κρούσματα κορονοϊού… Αύγουστο με μαγιό και αντηλιακό το βλέπω

Για να κυκλοφορήσουμε ελεύθεροι πρέπει να πέσουν κάτω από 500 τα κρούσματα κορονοϊού… Αύγουστο με μαγιό και αντηλιακό το βλέπω

Ο Τσίπρας ζήτησε 2.000 ευρώ βασικό μισθό για τους νοσοκομειακούς γιατρούς. Αν έλεγε ναι η κυβέρνηση, θα φώναζε να γίνουν 4.000 και να δοθεί από μια άδεια ταξί στον καθέναν.

Ο λαϊκισμός είναι μισή αρχοντιά, την άλλη μισή την πήρανε φαντάρο.

Μετά το «αλαλούμ» με την τηλεκπαίδευση, η Κεραμέως μελετά νέες μεθόδους για την εξ αποστάσεως διδασκαλία. Δι’ αλληλογραφίας με… ταχυδρομικά περιστέρια.

Εναλλακτικά εξετάζει και τη λύση της εκμάθησης μέσω του ανέμου. Με… σήματα καπνού! Με γενναία επιδότηση…

…για την κατασκευή ενεργειακών τζακιών ή την αγορά ξυλόσομπας και πέλετ.

Καταγγέλλουν την κυβέρνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι στήνει επικοινωνιακά σόου και παίζει με την αγωνία των πολιτών. Και τι φοβούνται; Μην τους κλέψουν την αποκλειστικότητα;

Χριστούγεννα με lockdown. Βλέπω τους τρεις μάγους να φτάνουν στη φάτνη με sms. Και τον Ιωσήφ να τους θερμομετράει στην είσοδο…

Αν στη χούντα ήταν οι σημερινοί… αγωνιστές, δεν θα έπεφτε το 1974, αλλά το 2024! Το πιθανότερο από πλήξη ή από τα… γέλια.

Ο άλλος παρομοιάζει τον Κουτσούμπα με τον Καραϊσκάκη και τον Βαρουφάκη με τον Αθ. Διάκο και τον αφήνουν να κυκλοφορεί ελεύθερος. Οι άνδρες με τις… άσπρες μπλούζες!

Αντί να φωνάζουν στο ΚΚΕ, πρέπει να στείλουν λουλούδια στον Χρυσοχοΐδη… επειδή τους «βρίζει» και τους κάνει τρομερή διαφήμιση.

Βαστάτε τον Βαρουφάκη! Κίνησε από μόνος του να τσακίσει τη χούντα του Μητσοτάκη. Νέο βι­ντεοκλίπ κυκλοφόρησε ο Αντ. Ρέμος.

Οι Ευρωπαίοι προειδοποιούν τον Ερντογάν, τονίζοντας ότι θα του επιβάλουν κυρώσεις αν δεν σταματήσει τις προκλήσεις. Αν κι εφόσον τις επιβάλουν, υπό τον όρο ότι θα τις… αποφασίσουν.

Έρευνα έδειξε ότι στην πανδημία αυξήθηκε στην Ελλάδα η κατανάλωση ψυχοφαρμάκων («πίνουν» αβέρτα για να ξεχάσουν ότι δεν είναι υπουργός ο Πολάκης)…

Μαθήματα… οικονομίας από την Έφη Αχτσιόγλου. Σαν να λέμε, όπερα με τον Έφη Σαρρή, pole dancing με την Όλγα Γεροβασίλη.

…της κοκαΐνης (με την ελπίδα να δουν μια άσπρη μέρα…) αλλά και των σνακ (για να φύγει η γεύση από το διπλόπιτο με έξτρα τζατζίκι).

Το 26% δεν θέλει για πρωθυπουργό ούτε τον Μητσοτάκη ούτε τον Τσίπρα. Κρίμα! Έχει κλείσει για τη νέα σεζόν ο Αρναούτογλου.

Γκρινιάζουν διάφοροι ότι οι επιστήμονες τρομοκρατούν άδικα τον κόσμο με την πανδημία. Δίκιο έχουν. Να ‘ταν ο κατακλυσμός του Νώε, να ανησυχήσουν κάπως.

Κατά 82% μειώθηκαν οι επισκέπτες των μουσείων στην περίοδο της πανδημίας. Εξ ου και το 5% του ΚΚΕ στις δημοσκοπήσεις.

Τώρα εξηγείται γιατί έπεσε κάτω από το 3% το ΜεΡΑ25. Έχει πέσει η κίνηση σε παιδικές χαρές και λούναπαρκ.

Υπουργείο Υποδομών: «Κάναμε (σ.σ.: στις συ­γκοινωνίες) όσα δεν έκαναν οι άλλοι σε δέκα χρόνια». Την Αθήνα… μπάχαλο.

Ο Βελόπουλος, που πουλάει μαντζούνια «διά πάσαν νόσον» στο telemarketing, δεν θα κάνει το εμβόλιο γιατί δεν θέλει, λέει, να γίνει πειραματόζωο. Χαλασμένη παρτίδα κυκλοφορεί στην αγορά.

Εκτός ΜΕΘ οι αρνητές του κορονοϊού στην Ελβετία! Είναι τρελοί; Και μετά ποιους θα έχουν για να γελάνε;

Το 2,3% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί καταλληλότερο για αρχηγό τον… Σκουρλέτη! Και μετά λένε ότι στην Αριστερά δεν έχουν αίσθηση του χιού­μορ.

Αλλά κι ένα 3,6% των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ θεωρεί κατάλληλο για αρχηγό τον Καμίνη. Που σημαίνει ότι δεν χάθηκε κάθε ελπίδα για το… κουκλοθέατρο.

Αν ακούτε τίποτα πυροβολισμούς, μην τρομάξετε. Θα ’ναι η Λ. Κανέλλη, που πολεμάει τον καπιταλισμό από τα… οχυρά της Εκάλης. Παντεσπάνι, σούσι, ελευθερία.

Ανένδοτο αγώνα κατά του εμβολίου ξεκίνησε ο Π. Χαϊκάλης. Η τέχνη θέλει θυσίες. (Και έναν καλό ψυχολόγο…)

Τα κακά νέα: Η κυβέρνηση τα έκανε μπάχαλο με την επέτειο του Πολυτεχνείου. Τα… καλά νέα: Θα μπορούσε και χειρότερα!

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ