O Φορτούνης έδωσε την νίκη στον Ολυμπιακό – 1-0 επι του Παναθηναϊκού

O Φορτούνης έδωσε την νίκη στον Ολυμπιακό – 1-0 επι του Παναθηναϊκού

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη (1-0) με το γκολ του Κώστα Φορτούνη στο 21’-Ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοσή του στο β’ μέρος είχε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, μεγάλη επέμβαση Σα στο 90’+4′.

Συναρπαστικό μέχρι το τέλος ήταν το παιχνίδι που έγινε στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που πήρε τη νίκη με 1-0, με το γκολ του Φορτούνη στο 21’.

Οι δύο ομάδες είχαν, επί της ουσίας, από ένα ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο. Ο Ολυμπιακός πήρε γκολ στο δικό του καλό διάστημα, ο Παναθηναϊκός δεν εκμεταλλεύτηκε τις δικές του ευκαιρίες στο β’ μέρος.

Ντράγκερ δεξιός μπακ, Φορτούνης στην επίθεση

Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για την αρχική εντεκάδα, σε σχηματισμό 4-3-3, είναι οι εξής: Σα στην εστία, δεξιός μπακ ο Ντράγκερ, κεντρικό αμυντικό δίδυμο ο Σεμέδο με τον Σισέ, αριστερός μπακ ο Ραφίνια.

Οι τρεις στους χάφ είναι οι Μπουχαλάκης, Εμβιλά και Καμαρά. Δεξιά στην επίθεση είναι ο Ραντζέλοβιτς, αριστερά ο Μασούρας και στην κορυφή είναι ο Φορτούνης.

Με Χουάνκαρ ο Παναθηναϊκός

Ο Λάζλο Μπόλονι επέλεξε το 4-2-3-1 για τον Παναθηναϊκό. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Διούδης, στα άκρα της άμυνας οι Ζαγαρίτης (αριστερά) και Σάντσες (δεξιά) και στο κέντρο των μετόπισθεν ο Σένγκεφελντ με τον Πούγγουρα. Αμυντικοί χαφ ο Κουρμπέλης με τον Μαουρίσιο, δεξιά ο Χατζηγιοβάνης, αριστερά ο Χουάνκαρ και πίσω από τον Καρλίτος ήταν ο Μακέντα.

Ο Ολυμπιακός συνεχές πρέσινγκ

Ο Ολυμπιακός από την αρχή του αγώνα πίεσε πολύ τον Παναθηναϊκό. Οι Ερυθρόλευκοι είχαν την κατοχή, ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα, οι παίκτες του έκαναν λάθη, απόρροια της πίεσης των γηπεδούχων.

Ο Ολυμπιακός με συνεχές πρέσινγκ είχε κλείσει τον Παναθηναϊκό στην περιοχή του. Έβγαζε αρκετές επιθέσεις από την αριστερή πλευρά και από εκεί άρχισε και η φάση του 1-0.  Στο 21’ πέτυχε το γκολ που του έδωσε το προβάδισμα.

Ο Φορτούνης το 1-0

Ο προωθημένος από τα αριστερά Ραφίνια, έκανε τη σέντρα, ο Μασούρας έκανε την προβολή, ο Διούδης απέκρουσε ενστικτωδώς, ο Φορτούνης πήρε το ρημπάουντ και με σουτ έκανε το 1-0. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού σε πρώτο ημίχρονο ενός αγώνα στο Πρωτάθλημα.

Με πληροφορίες απο το www.novasports.gr


Σχολιάστε εδώ