Μοιράστηκαν το Χ στην Λαμία

Μοιράστηκαν το Χ στην Λαμία

Ισόπαλο 2-2 το πρώτο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, ανάμεσα στην Λαμία και την ομώνυμη ομάδα  τής Τρίπολης τον Αστέρα.

Η ομάδα της Φθιώτιδας παρέμεινε χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ οι Αρκάδες αν και προηγήθηκαν στο σκορ κατάφεραν να «σώσουν» ένα βαθμό ισοφαρίζοντας στο 78΄.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο με τον Αστέρα Τρίπολης να πηγαίνει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ, χάρις στο πέναλτι του Μπαράλες στο 41΄, που καταλογίστηκε σε χέρι του Αντέτζο.

Στο δεύτερο ημίχρονο το θέαμα βελτιώθηκε. Στο 50΄ ήταν η σειρά της Λαμίας να κερδίσει πέναλτι, και σε φάση που ελέγχθηκε από το VAR όπου και διαπιστώθηκε η παράβαση.

Στο 69΄ ο Τσούκαλος έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, όταν με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.

Η Λαμία είχε φτάσει στην ανατροπή αλλά δεν τη διατήρησε ως το τέλος, αφού εννέα λεπτά αργότερα (78΄), σε φάση διαρκείας στην περιοχή της, ο Τασουλής σούταρε, ο Επασί απέκρουσε και στο ριμπάουντ ο Ριέρα, με νέα προσπάθεια, διαμόρφωσε το τελικό 2-2.


Σχολιάστε εδώ