Πλάτη στην κυβέρνηση βάζει ο Σημίτης!

Πλάτη στην κυβέρνηση βάζει ο Σημίτης!

Απίστευτο, θα πείτε… Δυστυχώς, όμως, είναι αληθινό. Και έχει την υπογραφή του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σημίτη.

Κατηγορεί την αντιπολίτευση ότι δεν στηρίζει την κυβέρνηση. Και για τυχόν «άπιστους Θωμάδες», ιδού τι γράφει στο άρθρο του στα «Νέα» με τίτλο «Αντιπολίτευση;»:
«Η αντιπολίτευση θα έπρεπε να βοηθήσει σε μια πληρέστερη εικόνα αντιμετώπισης των προβλημάτων αντί να επιβεβαιώνει κάθε φορά μια γνωστή αντιπαλότητα, χωρίς να αναδεικνύει το ουσιαστικό περιεχόμενο των διαφορών.

Ένα παράδειγμα είναι οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού για το νέο lockdown και τα πολιτικά σχόλια που ακολούθησαν. Το κύριο κόμμα της αντιπολίτευσης προσωποποιεί το θέμα. Θεωρεί ότι ο Πρωθυπουργός ‘‘δεν θέλει να βρεθεί στη δύσκολη θέση να υπάρχει αντίλογος… για παλινωδίες που οδήγησαν στο νέο lockdown’’. Ποια γεγονότα θεωρεί ως παλινωδία;».

Πάλι καλά που δεν πήρε ο κ. Σημίτης το… μαστίγιο κατά του Τσίπρα.

Καλύτερο υπερασπιστή δεν θα μπορούσε να βρει ο Μητσοτά­κης. Κουνάει, μάλιστα, το δάχτυλο ο πρώην πρωθυπουργός στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Ο τρόπος αυτός αντίδρασης δείχνει μία από τις μεγάλες αδυναμίες της ελληνικής πολιτικής ζωής». Πότε η αξιωματική αντιπολίτευση βγήκε να στηρίξει κυβέρνηση, κύριε Σημίτη;

Κάτι ψήνεται…

Λέτε να τον δούμε να εισέρχεται στην κυβέρνηση της ΝΔ; Και να ζούμε τα προεόρτια;

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ